Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ohandza: Eto, pokazao sam da mogu zabijati i kad je hladno...

Ohandza: Eto, pokazao sam da mogu zabijati i kad je hladno...
1

Kod mene se u odnosu na ranije nije baš ništa promijenilo. Uvijek dajem 100 posto i to je sve što mogu reći na tu temu, komentirao je Ohandza neugodni susret s huliganima nakon Rudeša

VIDEO

Od kad je obukao dres Hajduka Franck Ohandza nikad ovako kasno u godini nije zabio gol. Uglavnom je zabijao ljeti, a evo, sad je zabio u Osijeku na isteku studenoga.

- Vidite da mogu, pokazao sam da mogu dobro igrati i zabijati i kad je hladno - kaže popularni Zolja i dodaje:

- Šalim se, najvažnije mi je da sam zdrav i spreman, sve ostalo će doći samo po sebi.

Gol u Osijeku bio je stvarno prekrasan, kao i cijela akcija. Možda nije najvažniji, ali jedan od važnijih sigurno je, ne samo zato što je otvorio put Hajduku ka polufinalu Kupa, nego i zato što su kupili barem malo mira, ako je to uopće moguće u ovakvoj situaciji na relaciji navijači - uprava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Utakmica je bila vrlo važna za nas, pričali smo s trenerom, rekao nam je što moramo napraviti, i to smo i napravili. Cilj je bio pobjeda i prolaz, i mi smo se borili za nju. Što se tiče gola, bila je lijepa kombinacija, pratio sam akciju, i imao sreće da mi se lopta vratila nakon pasa s Ercegom.

Pod Carrillom Ohandza je najčešće počinjao s klupe, mučio se s ozljedama... Kod Kopića je opet u prvom planu, zdrav je, igra i zabija.

- Iza mene je vrlo teško razdoblje, nadam se da je sada prošlo, baš kao da je i prošlo teško razdoblje za klub.

Plasman u polufinale je ostvaren, u subotu će se na Rujevici boriti za drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

- Želimo pobjedu u Rijeci, vjerujemo da je možemo i hoćemo ostvariti - kaže Ohandza koji je uz još nekoliko suigrača imao neugodnu posjetu navijača nakon Rudeša.

Iako Hajduk od tada igra puno bolje, navijači su i u Osijeku izrazili svoje nezadovoljstvo i vrijeđali igrače.

- Ne znam što bih rekao na tu temu. Svaki dan viđam po gradu ljude koji su sretni i zadovoljni mojim igrama u Hajduku, ja sam također sretan i zadovoljan zbog podrške koju mi daju... Kod mene se u odnosu na ranije nije baš ništa promijenilo. Uvijek dajem 100 posto, i to je sve što mogu reći na tu temu.

Iako mu na ljeto istječe ugovor, Hajduk mu još uvijek nije ponudio novi. S obzirom na sve što se događalo prošle godine prilikom pregovora o produženju, pitanje je kako će se dalje razvijati situacija i hoće li Ohandza ostati na Poljudu, ili će ga Hajduk pokušati prodati već ove zime.

- Za sada me klub nije pozvao na pregovore, fokusiran sam samo na trening i svoju igru, odnosno na sve ono što se od mene taži. Sretan sam ovdje, sretan sam što igram i što mogu pomoći klubu. Trener Kopić mi daje više slobode u igri, i nadam se da će sve ići na bolje - zaključio je popularni Zolja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine