Obavijesti

Sport

Komentari 78

Đoković je pobijedio Federera, Ferrer izbacio Nadala u Parizu

Đoković je pobijedio Federera, Ferrer izbacio Nadala u Parizu
5

Novak Đoković za dva sata i dvije minute pobijedio je Rogera Federera sa 4-6, 6-3, 6-2 te će u finalu igrati protiv Davida Ferrera, koji je dobio Rafaela Nadala 6-3, 7-5

VIDEO

Novak Đoković za dva sata i dvije minute pobijedio je Rogera Federera sa 4-6, 6-3, 6-2 i izborio finale ATP turnira iz Masters serije u Parizu.

Bio je to njihov 30. dvoboj i 14. pobjeda srpskog tenisača.

U prvom setu Federeru je bio dovoljan jedan break za konačnih 6-4. Švicarac je odlično krenuo i u drugi set te napravio odmah break za 1-0. Ipak, Đoković je već u sljedećem gemu vratio break i izjednačio na 1-1. Novi break Đoković je napravio u šestom gemu, što mu je bilo dovoljno za drugi set 6-3. U trećem setu Đoković je napravio break u trećem i sedmom gemu te sa 6-2 izborio finale Pariza.

Tamo će igrati protiv Španjolca Davida Ferrera koji je nakon sat i 39 minuta bio bolji od sunarodnjaka Rafaela Nadala sa 6-3, 7-5.

Ferreru je bio dovoljan jedan break u prvom setu za 6-3, dok je drugom napravio break u trećem gemu, ali mu je Nadal oduzeo servis za meč. Ipak, Ferrer je u 11. gemu ponovno oduzeo servis Nadalu, a novu šansu na servisu za meč nije propustio.

Ibrahimović i Đoković na terenu

Mečeve u Parizu gledao je Zlatan Ibrahimović koji je u jednom trenutku odigrao nekoliko poena protiv Novaka Đokovića.

Novak i Roger u istoj grupi na Mastersu

U londonskoj O2 Areni izvučeni su parovi za završni Masters. U grupi A igrat će Rafael Nadal, David Ferrer, Stanislas Wawrinka i Tomas Berdych. U grupi B su Novak Đoković, Roger Federer, Juan Martin del Potro i Richard Gasquet.

Dodig i Melo izgubili od braće Bryan u polufinalu parova

Hrvatsko-brazilski par Ivan Dodig i Marcelo Melo nije se uspio plasirati u finale Pariza u igri parova nakon što su ih u polufinalu svladali Bob i Mike Bryan 4-6, 5-7 nakon sat i 13 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju