Obavijesti

Sport

Komentari 33

Okršaj realovaca na treningu: Casemiro odgurnuo Modrića pa ga pokušao udariti nogom

Okršaj realovaca na treningu: Casemiro odgurnuo Modrića pa ga pokušao udariti nogom

Brazilski veznjak nešto je rekao Luki na što se on samo okrenuo i prošao pored njega. Casemiro je odgurnuo Modrića, zaletio se prema njemu i zamahnuo nogom. Modrić je kasnije asistirao u pobjedi Reala

VIDEO

Na društvenim mrežama pojavila se snimka s treninga Real Madrida uoči prvenstvene utakmice protiv Elchea, a u centru pozornosti bili su kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i brazilski veznjak Casemiro. 'Kraljevi' su u 12. kolu La Lige na koncu uspjeli slaviti kod Elchea 2-1, koji je ostao i s igračem manje.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:55

Naime, izgledalo je kao da je Brazilac nešto želio poručiti Modriću koji je samo prošao pored njega, a to se Casemiru baš i nije svidjelo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modrić je postavio ruke ispred sebe nakon čega ga je Brazilac snažno odgurnuo od sebe, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Zaletio se i nogom zamahnuo prema Luki koji je uspio izbjeći udarac. 

Lukino lice momentalno se uozbiljilo te je ignorirao Brazilca i nastavio s treningom kao da se ništa nije dogodilo. Iako u jednom trenutku reakcija Casemira baš i nije bila ugodna, vjerojatno se samo radilo o zezanciji dvojice igrača iz veznog reda Kraljevskog kluba.

Inače, Real je poveo golom Viniciusa u 22. minuti, a Brazilac je povisio na 2-0 poslije asistencije Modrića. Elche je u 86. minuti uspio smanjiti na 2-1 s igračem manje, ali više nije mogao.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu