Obavijesti

Sport

Komentari 4

Olić: Ne osjećam se dobro kad ne odradim trening...

Olić: Ne osjećam se dobro kad ne odradim trening...
1

Hrvatski reprezentativac pokušat će sa Bayernom u njemačkom kupu protiv Werdera osvojiti drugi naslov sezone. Ola kaže da ne može bez treninga

VIDEO

Berlinski dnevnik Tagesspiegel jednu je od udarnih priča na dan finalne utakmice Njemačkog kupa između Bayerna i Werdera u Berlinu posvetio hrvatskom nogometašu Ivici Oliću. Olića je berlinski list predstavio kao čovjeka "konjskih pluća", koji po utakmici pretrči prosječno 11 kilometara, koliko još uspijeva savladati samo drugi Bayernom nadčovjek u fizičkom smislu, Thomas Müller.
"U 39 utakmica ove sezone zabio je Olić 18 golova i za dodatnih osam još asistirao. Nije loše za igrača koji je koštao Bayern nula centi. Pogotovo u usporedbi s 35 milijuna eura isplaćenih za Marija Gomeza", navodi autor teksta.
Baš skepticizam s početka sezone, kada se Olić našao u društvu dotad redom uglednijih napadača, apostrofirali su u Tagesspiegelu:
- Sigurno je da nisam bio sretan u trenucima dok sam bio na klupi. Ali, uvijek sam si mislio: "Ivice, ti nisi važan, najvažnija je momčad"! Kada igramo dobro i pobjeđujemo bez mene, moram to akceptirati – citirali su Nijemci Olića, koji je potom pokušao objasniti tajnu svoje nadnaravne fizičke snage:
- Valjda je to urođeno. Tijekom cijele sam svoje karijere igrao tako, ta silina oduvijek je bila moj forte i po njoj sam postao poznat. I danas mi dobro ide. Nadam se da ću i još dugo moći igrati na isti način.
Olić je također sugovornicima otkrio da, kad god trener Louis van Gaal igračima iz prve momčadi da slobodan dan, on ne može sjediti mirno kod kuće.
- Dobili smo ovaj tjedan dva slobodna dana. Ništa ne kažem, jasno je da smo ih apsolutno zaslužili. Unatoč tome, ja sam trenirao tijekom oba ta dana. Jednostavno moram odraditi nekakav trening. Inače se ne osjećam dobro.
Ispričao je Olić i o svojim osjećajima vezanim za nenastupanje s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, koje i dalje ne može preboljeti.
- Žalostan sam, jer to je sasvim sigurno bila moja posljednja prilika za nastup na Svjetskom prvenstvu. No, provodit ću zato više vremena ovog ljeta s djecom. Igrat ću s njima nogomet, svaki dan.
Djeca su, kaže, sasvim na njega.
- Obojica sinova (Luka i Toni, op. a.) imaju Bayernove majice s brojem 11 u svim bojama. I obojica najviše vole zabijati golove – rekao je uz osmijeh Bayernov napadač, koji sa suprugom Natalie ima i kćerkicu Laru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana