Obavijesti

Sport

Komentari 20

Večer života Oršića: Prvi, drugi pa treći... Gollini će ga sanjati

Večer života Oršića: Prvi, drugi pa treći... Gollini će ga sanjati
1

Već nakon deset minuta Talijane je načeo Leovac, a 20 minuta kasnije na scenu je stupio Mislav Oršić. U 20. minuti otvorio si je put ka hat-tricku, nastavio ga trasirati u 42. da bi u 68. i treći put prevario Gollinija

Kakvo večer na Maksimiru! U 45 minuta Dinamo je zabio tri gola Atalanti koja je kao favorit stigla na Maksimir, ali to se u prvom dijelu nije vidjelo nimalo. Ma ništa.

Pokretanje videa ...

Već nakon deset minuta Talijane je načeo Leovac, a 20 minuta kasnije na scenu je stupio Mislav Oršić. U 20. minuti otvorio si je put ka hat-tricku, nastavio ga trasirati u 42. da bi u 68. i treći put prevario Gollinija.

Izvaditi iz repertoara

Kod onog prvog bila je to prekrasna Dinamova akcija koju je inicirao Dani Olmo još jednim sebi svojstvenim proigravanjem Leovca koji je, pak, vratio loptu na rub kaznenog prostora, a odande Oršić filigrantski odmjerenim udarcem pogodio malu mrežicu.

Stvarno se ne zna što je bilo bolje. Dinamo se igra nogometa, a kako to izgleda, Zagrepčani su pokazali u samoj završnici prvog dijela. Tada je Olmo nakon tko zna kojeg driblinga povukao loptu 50 metara, na koncu je ona došla na desnu stranu do Stojanovića koji je ubacio na drugu stativu, tamo je Ademi vratio glavom u peterac, a ondje se opet ukazao Oršić.

Što će još dinamovci izvaditi iz svog repertoara bilo je pitanje za drugo poluvrijeme. Odgovor je bio jedna svijeća Theophilea koja je ispala idealna asistencija za Oršića na lijevoj strani. Sve dalje znate...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.