Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
25 komentara

Ona je Hrgina kraljica: Zanosna Marinela osvojila je srce prvaka

Već smo dugo zajedno pa su brak i djeca logičan slijed u našoj vezi. No, imam osjećaj da prije toga moram još mnogo toga postići u ringu, rekao je naš boksač Filip Hrgović

Foto: Instagram/Pixsell
25 komentara

Svaki kralj treba svoju kraljicu. Naš boksački kralj Filip Hrgović uz sebe ima svoju Marinelu Ćaju, djevojku koja je s njime u dobru i zlu, u javi i snu.

- Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je Hrgović.

Ona se bavi odbojkom.

- Moglo bi se reći da sam okružen sportašima. A kad pored sebe imaš osobu koja sve to razumije nije teško održavati vezu. Da imam nekog drugog pored sebe, bilo bi teže, ali ona je razumna i prilagodila se mom načinu života - rekao je Hrgović o svojoj djevojci, koja je uz njega već pet godina.

Uskoro bi mogli i pred oltar.

- Već smo dugo zajedno pa su brak i djeca logičan slijed u našoj vezi. No, imam osjećaj da prije toga moram još mnogo toga postići u ringu i financijski se osigurati. Godinama sam se mučio za siću, a sad stiže vrijeme naplate. Ali ima još jahanja do toga, jer se veliki novci u boksu vrte tek nakon osvojene titule svjetskog prvaka.

Sve svoje dođe na naplatu jednog dana.

- Kad zaradim dovoljno prvo ću sebi i Marineli napraviti kuću u Zagrebu, a ocu i majci urediti apartmane na moru, da više ništa ne moraju raditi nego da samo uživaju - zaključio je Hrgović.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Filip Hrgovic | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message