Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ona je razlog zašto Albanci ne propuštaju gledati Ligu prvaka

Ona je razlog zašto Albanci ne propuštaju gledati Ligu prvaka

Eva Murati je prepoznatljivo lice emisije o Ligi prvaka na albanskoj televiziji. Ima 28 godina, ima diplomu s pravnog fakulteta, ali oduševljava pred kamerama, zbog čega u Albaniji obožavaju gledati nogomet...

VIDEO

Albanski klubovi nisu ostvarili velikog traga u Ligi prvaka. U 2015. je Skenderbeu postao prvi klub iz te države koji je došao do doigravanja za Ligu prvaka, ali ga je izbacio hrvatski prvak Dinamo... Unatoč tome, Albanci obožavaju gledati Ligu prvaka. A razlog je atraktivna voditeljica Eva Murati (28).

Eva je slavna glumica i voditeljica u Albaniji, a bavi se i modelingom. Rodila se u svibnju 1995. u četvrtom najnaseljenijem albanskom gradu, Elbasanu. Tečno priča i na talijanskom jeziku, a od 2017. je neizostavni dio emisije o Ligi prvaka na albanskoj televiziji Tring TV.

Upravo je za to vrijeme stekla ogromnu popularnost u Albaniji, ali i šire. Na Instagramu ima skoro milijun pratitelja, a u televizijskim je vodama otkako je imala samo 18 godina.

Tada nije vodila sportske emisije, a nakon prvih koraka na televiziji, Eva se okušala pred kamerama i kao glumica. Pojavila se u nekoliko filmova i serija prije nego što je 2016. vodila izbor za Miss Albanije.

Eva je studirala pravo i ima diplomu sa sveučilišta u Tirani, ali očito se pronašla u ulozi voditeljice. Često dobiva i ponude u svijetu modelinga, pa se tako fotografirala u donjem rublju za luksuzni talijanski brend. 

Navijačica je Juventusa i zauvijek će pamtiti trenutak kada je upoznala legendarnog braniča Fabija Cannavara. A kao šlag na tortu, Eva je i fantastična pjevačica. Čak je najavila i kako će možda jednoga dana izbaciti pjesmu.

Ali Albanci se prvenstveno nadaju kako će ju još dugo gledati u studiju Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret Kupa bez ispaljenog metka
FINALE KUPA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret Kupa bez ispaljenog metka

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi