Obavijesti

Sport

Komentari 2

Opet će skakati u Splitu pa makar i ne bude gledatelja

Opet će skakati u Splitu pa makar i ne bude gledatelja
1

Blanka Vlašić bila je razočarana što je nije došlo pogledati više ljudi, ali ne namjerava odustati od nastupa na natjecanjima u svom rodnom gradu

VIDEO

Pobjedu i vrhunski rezultat (204 cm) Blanke Vlašić na mitingu u Splitu došlo je pogledati svega pedesetak ljudi. Organizatori iz ASK pravdaju se da su bili zauzeti prošlih dana, najviše zbog lokalnih izbora:
- Bio sam zauzet organizacijom školskih atletskih prvenstava u Šibeniku. Zadatke oko promidžbe mitinga povjerili smo mlađim kadrovima u klubu, ali oni su još neiskusni - rekao je predsjednik ASK Boris Poljak.
Blanka je poslije natjecanja izjavila kako joj je žao što je bilo tako malo ljudi, ali da ona ne može utjecati na broj gledatelja:
- Blanka je bila potpuno koncentrirana na skokove i zato je i postigla vrhunski rezultat - rekao je Joško Vlašić i otklonio govorkanja kako njegova kći zbog loše organizacije više neće skakati na mitingu ASK:
- Ona će uvijek skakati za svoj klub i za svoj grad pa makar na tribinama ne bude nikoga. Stadion je bio krasno uređen, organizacija izvrsna, samo je trebalo poraditi na reklami. Ljudi nisu ni znali da se nešto događa na splitskom stadionu - zaključio je.
A kako bi i znali kad u gradu nije zalijepljen nijedan plakat vezan za natjecanje, niti su novinske redakcije dobile ikakvu obavijest. Nije čak organizirana ni konferencija za novinare, kao da su organizatori željeli da natjecanje vidi što manje ljudi.

NAKON SOLUNA BLANKI POČINJE GUSTI RASPORED
Idući nastup Blanka će imati tek 10. lipnja u Solunu nakon čega će nastupi biti češći. Četiri dana poslije je u Berlinu na prvome mitingu Zlatne lige, u kojoj je ženski vis opet disciplina u kojoj se konkurira za jackpot.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru
ODGOJIO BROJNE 'VATRENE'

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru

Kod kuće u frižideru držim injekciju inzulina za opasne situacije. Rekao sam ženi da me slobodno pikne gdje god. Triput sam padao u hipoglikemijsku komu, otkrio nam je svojevremeno Silvijo Čabraja