Opet utakmica 'biti ili ne biti': Sve je drugačije poslije Betisa, Rijeka je dobra, ali mora pasti! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 21

Opet utakmica 'biti ili ne biti': Sve je drugačije poslije Betisa, Rijeka je dobra, ali mora pasti!

Opet utakmica 'biti ili ne biti': Sve je drugačije poslije Betisa, Rijeka je dobra, ali mora pasti!
2

Sergej Jakirović se danas ne smije kockati, protiv najbolje momčadi lige ne smije previše odmarati igrače. Takva se prilika 'modrima' nudi već u srijedu kad u Maksimir stiže Gorica...

VIDEO

Dinamo i dalje igra čudnu sezonu, igrama "toplo-hladno" kontinuirano muči svoje navijače. Hrvatski prvak ne može iz dva pokušaja pobijediti Lokomotivu, pa se kod kuće muči protiv Varaždina, a onda na europskoj sceni prođe Betis. Sve je nekako čudno, rekli bi bez neke prave logike. I baš zbog toga, nitko ne može znati kakav će Dinamo biti danas protiv Rijeke.

Pokretanje videa...

kaneko izjava nakon betisa 05:15

I koliko god nam to već bilo dosadno pisati, pred "modrima" je još jedna "biti ili ne biti" utakmica. Dinamo mora dobiti Rijeku, zadržati pozitivu koja u Zagrebu vlada danima. Zagrepčani su nekako srušili Varaždin, pa izbacili Betis, a da ne lažemo - dobro im je došao i novi kiks Hajduka u Varaždinu. I sad dinamovci opet imaju sve u svojim rukama.

Očekuje se povratak Ademija u prvih 11

Sergej Jakirović ima problema oko početnog sastava, i dalje su upitni Ogiwara i Bulat, sve je izvjesnije kako bi "modri" opet mogli zaigrati s istim snagama kao u četvrtak protiv Betisa. OK, tu se možda dogodi jedna do dvije izmjene (očekuje se povratak Ademija u prvih 11), ali mogao bi Jakirović ostati vjeran momčadi koja je izbacila Betis.

Dinamo ima prilično težak raspored, "modre" u sljedećih 20 dana očekuje čak sedam utakmica! I tu će Jakirović rotirati, tu će biti primoran koristiti sve raspoložive adute. Dobra je stvar što se u kadar vratio Šutalo, što su blizu povratka Stojković i Rog. No jasno je kako trener hrvatskog prvaka s njima neće žuriti.

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige

Jakirović bi tako danas trebao krenuti s najjačim adutima, a onda u srijedu protiv Gorice u Kupu priliku dati igračima iz drugog plana. A takvih ima jako puno. Navijači su uvjereni kako i "druga" Dinamova momčad može riješiti Goricu, osigurati "modrima" polufinale Kupa. Tu se nudi prilika za Zagorca, Pierre-Gabriela, Živkovića, Šutala, Ogiwaru, Bulata, Ademija, Halilovića, Špikića, Vidovića, Brodića, Kulenovića... I ti dečki, sasvim sigurno, čekaju svoje minute, "nabrijani" priželjkuju ozbiljnije minute.

Pjaca i društvo stižu po pobjedu

A danas Dinamo, kako god zna, mora srušiti Rijeku. Ozbiljnu Rijeku. Željko Sopić sigurno je motivirao sve svoje snage, Pjaca i društvo u Maksimir stižu po pobjedu. I Dinamo i Rijeka žele iskoristiti kiks Hajduka, pitanje je koliko će tri kandidata za naslov dočekati kiksova svojih konkurenata do kraja sezone. I zbog toga se svaki kiks suparnika treba iskoristiti.

Pobjednik današnjeg dvoboja imat će "pole-position" u samom finišu sezone, stoga je današnji derbi utakmica "velikog značenja". I tu pobjeda ne donosi "samo" tri boda, ona oduzima bodove glavnim konkurentima. Dinamo mora nastaviti istim tempom kao protiv Betisa, zaigrati još agresivnije, a ako još Baturina, Petković i Dinamova krila budu na željenoj razini..., u Maksimiru će se opet slaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner