Obavijesti

Sport

Komentari 14

Oreščaninu su kuvertirali otkaz: Gorica dovodi stranca na klupu?

Oreščaninu su kuvertirali otkaz: Gorica dovodi stranca na klupu?

Siniša Oreščanin od danas i službeno više nije trener Gorice nakon što je klub u subotu ostao bez Europe. Favorit za klupu, uz neka strana imena, je i Kruno Rendulić

VIDEO

Siniša Oreščanin (48) danas je postao bivši. Bilo je to jasno odmah nakon zadnjeg kola. Gorica je izgubila na Rujevici 2-1 i ostala bez Europe, iako je 35 kola držala jedno od mjesta koje vodi u kvalifikacije Konferencijske lige.

Predsjednik kluba Nenad Črnko nije ljut, kao da je očekivao takav rasplet, momčad je potonula dva-tri tjedna prije kraja prvenstva zbog serije loših rezultata. Već se nekoliko dana bavi pitanjem novog trenera.

Pokretanje videa...

Slavlje u svlačionici Gorice 01:35

Gorica je raskid suradnje s Oreščaninom objavila na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Siniša Oreščanin i njegov pomoćnik Goran Rosanda više nisu treneri HNK Gorice. Klub im zahvaljuje na svemu u proteklih pet mjeseci na klupi Gorice i želi sve najbolje u nastavku karijere.

Bivši trener Šibenika Krunoslav Rendulić (47) jedan je od kandidata. Za usluge tog talentiranog trenera zainteresiran je i Slaven Belupo pa će turopoljski klub morati požuriti. Osim Rendulića, Črnko razmišlja i o dvojici-trojici stranaca, ali o konkretnim imenima se još ne priča.

Pula: Istra i Gorica sastali se u zaostalom 14. kolu HT Prve lige

Oreščanin se, pak, našao u glibu. Nakon neuspjeha s Hajdukom i ispadanja u europskoj ligi od slabašne malteške Gzire, sad je u pet mjeseci uspio prosuti ogromnu bodovnu prednost (12 bodova pred Rijekom, 13 pred Hajdukom 11 kola prije kraja) i treće mjesto.

Nekoliko igrača Gorice bilo je nezadovoljno brojnim sastancima i analizama, minutažom, ali i odnosom pa će novi šef imati pune ruke posla.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića