Obavijesti

Sport

Komentari 25

Osijek je pobjednički krenuo u pripreme, Bjelica otkrio da će jedan igrač uskoro otići iz kluba

Osijek je pobjednički krenuo u pripreme, Bjelica otkrio da će jedan igrač uskoro otići iz kluba
5

'Bijelo-plavi' su po zvizdanu nadvisili 'farmaceute' 1-0 golom Petra Brleka, a sad slijedi glavni dio priprema tijekom kojih će se pridružiti još četvorica igrača. Slovenac Damjan Bohar vraća se u Poljsku

VIDEO

Nogometaši Osijeka pobjedom nad Slaven Belupom 1-0 u Gradskom vrtu otvorili su pripreme za novu sezonu. Jedini je strijelac utakmice u ranom terminu (11 sati) bio Petar Brlek u 18. minuti, a igrači su podijelili minutažu po 30, 45, odnosno 60 minuta.

- Dobro, imali su i oni šansu Branštetera kad je pogriješio Bralić. Ali sve u svemu, mogu biti zadovoljan. Momci su dali sve od sebe. Netko je igrao 45 minuta, a ovi koji su igrali 30 odradili su dodatni trening - rekao je trener "bijelo-plavih" Nenad Bjelica i nastavio:

- Najvažnije je da je utakmica završila bez ozlijeđenih igrača, da su svi dobro završili ovu prvu fazu priprema na najbolji mogući način. Ovaj tjedan dosta smo radili na izdržljivosti koja pravi noge iznimno sporima. Uz određene greške, mogu biti zadovoljan.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolji trenuci utakmice

Osijek se prošle sezone dosta mučio s Koprivničanima, pobijedio je u dva od četiri ogleda, dva su završila remijem, među kojima i onaj u četvrtfinalu Kupa koji su Slavonci prošli tek na penale. Sad je ušao jedan za pobjedu.

- Iz prekida smo zabili, bilo je još šansi iz igre, a imao je i Belupo dvije-tri dobre šanse. Sve u svemu, oni koji su došli po ovom suncu gledati utakmicu mogu biti zadovoljni. A mi ćemo raditi na poboljšanju u svakom aspektu igre i, nadam se, biti spremni za prvo kolo - kazao je Bjelica.

Slijedi glavni dio priprema u Svetom Martinu na Muri, a trener je otkrio i da je Slovenac Damjan Bohar na izlaznim vratima.

Zagreb: U 8. kolu 1.HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

- Ići ćemo svi, 35 igrača. Pridružuju nam se u ponedjeljak Nikola Janjić i Ognjen Bakić, dva mlada reprezentativca Crne Gore. Ide i Adrian Leon Barišić koji je ozlijeđen, Kleinheisler će se priključiti naknadno, Ivušić isto tek za vikend. Bit će 35 igrača, a vidjet ćemo što je s Damjanom - kazao je Bjelica i zaključio:

- On je blizu odlaska pa možda neće biti u autobusu s igračima koji putuju u ponedjeljak. Ako se to dogodi, želio bih se ovim putem zahvaliti Damjanu na svemu što nam je dao u ove dvije godine. Bio je sudionik momčadi koja je ostvarila povijesni uspjeh i vrlo važan igrač na tom putu. Zahvaljujemo mu se na tome i želimo mu sve najbolje u novom klubu.

Bohar je jako blizu povratka u poljski klub Zaglebie Lubin, iz kojega je došao u Gradski vrt 2020. i u 62 nastupa zabio 11 golova uz sedam asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling