Obavijesti

Sport

Komentari 110

Osijek minimalno poražen, ali Bugari moraju pasti u uzvratu!

Osijek minimalno poražen, ali Bugari moraju pasti u uzvratu!
8

Evandro Da Silva potegao je volej sa 25 metara i zavukao loptu u desne rašlje nemoćnog Ivice Ivušića. Osijek sigurno ima kvalitetu nadoknaditi minimalni zaostatak pored Drave za tjedan dana

VIDEO

U 52. minuti idealno se odbila jedna lopta na volej Evandru Da Silvi koji je sa 25 metara potegnuo u desni gornji kut preko nemoćnog Ivice Ivušića za fe-no-me-na-lan, vrhunski gol Petrovićevog Brazilca i minimalni poraz Osijeka od CSKA u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige u Sofiji.

Laszlo Kleinheisler je pet minuta prije kraja zatresao vratnicu dok su se Bugari branili sa 11 igrača, a Skenderove trupe navaljivale u potrazi za poravnanjem.

Antonio Mance dvaput je prijetio u prvom poluvremenu, jednom glavom u domaćeg golmana, a jednom nakon solo-akcije zamalo ljevicom sa 20 metara pored desne vratnice Bugara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije CSKA pokazao ništa posebno. Iskusni Ljupko Petrović složio je taktiku sa jasnim pogledom prema najmanje 180, a ne samo 90 večerašnjih minuta. Evandrov vele-gol pao je iz jedinog udarca domaćih u okvir osječkog gola!

Atmosfera je bila uzavrela, ali Bugari nisu bezglavo jurišali prema Ivušiću nego oprezno i bez žurbe tražili svoju šansu koja je došla slučajno nakon sedam minuta nastavka i na žalost bila svjetski iskorištena od Evandra čiji je volej, koliko god zapekao Osječane, istinsko nogometno remek-djelo.

Opasni su bili domaći posebno kada je bugarska veza lansirala duge lopte prema Sowu i Evandru, s tim su Škorić i ostali osječki stoperi imali dosta muke no pali su tek iz gola kakav se ne postiže možda ni dvaput u karijeri.

Tih 1-0 nezgodan su rezultat jer za tjedan dana u Osijeku se minimalni zaostatak mora loviti bez tog, uvijek toliko dragocjenog gola u gostima, ali...

Nije CSKA nikakav bauk, a pored Drave su padale i daleko veće momčadi od posrnulog bugarskog diva! Večerašnji je poraz jedno iskustvo više i dobra škola treneru Skenderu i Bijelo-plavima, škola iz koje se definitivno može, a i treba izvući dovoljno pouka da Bugari iz Slavonije 1. kolovoza kući krenu tužni i poraženi!

Osječani u nedjelju od 18 sati gostuju kod Gorice, a uzvrat sa CSKA u Gradskome vrtu na rasporedu je za tjedan dana s početkom od 20:45.

Osječe, ovaj se CSKA i može i mora izbaciti! Unatoč sofijskih 0-1 Bijelo-plavi imaju play-off Europske lige na dohvat ruke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac