Obavijesti

Sport

Komentari 6

Osijek vratio igrača nakon šest godina: Samo je Mile tad bio tu

Osijek vratio igrača nakon šest godina: Samo je Mile tad bio tu
5

Slavko Bralić novi je igrač Osijeka. Potpisao je za bijelo-plave nakon što mu je istekao ugovor s Vojvodinom, a trebao bi ojačati stopersku liniju nakon odlaska Gutija. Debitirao je za taj klub prije osam godina

VIDEO

Šest godina nakon što ga je napustio Slavko Bralić (28) vratio se u Gradski vrt. Splitski stoper potpisao je trogodišnji ugovor s momčadi Nenada Bjelice i ojačat će stopersku liniju odlaskom Španjolca Gutija.

- Sretan sam i zadovoljan što sam nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu, u Osijeku sam proveo lijepe trenutke i stekao mnoge prijatelje. Lijepe uspomene me vežu i uz NK Osijek, taj klub nije bio to što je danas i jako sam sretan što je prebrodio teške trenutke kroz koje je prolazio i što je postao klub koji se bori za naslov prvaka Hrvatske - rekao je Bralić, koji je od prošle godine igrao za Vojvodinu, a dolazi bez odšete.

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

Puno toga promijenilo se otkako je otišao. Od kluba koji se jedva spašavao od ispadanja u klub koji se bori za naslov.

- Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam dio takvog Osijeka. Promijenilo se i dosta igrača, mislim da sam iz aktualnog kadra samo s kapetanom Milom Škorićem dijelio svlačionicu, ali u ovom gradu imam mnoge prijatelje i siguran sam da neću imati problema s uklapanjem u momčad. Potrudit ću se da opravdam povjerenje Nenada Bjelice i tako mu zahvalim što me doveo, a u svakom trenutku, na treninzima i na utakmicama, ću se truditi da pomognem Osijeku da bude što bolji i da ostvari svoje ciljeve - kaže Slavko.

Nakon Osijeka 2015. otišao je u Široki Brijeg, a kratko se zadržao u azerbajdžanskom Neftčiju i ciparskom AEL-u.

- Prošao sam različite lige i države, mišljenja sam da sam stekao vrijedno iskustvo igrajući u tamošnjim klubovima i siguran sam da će mi koristiti. Mislim da sam se afirmirao kao igrač, sada sam u najboljim godinama i dat ću sve od sebe da to i pokažem na travnjaku. Znam kakav je Osijek danas klub, a ja ću pružiti maksimum da doprinesem njegovom rastu.

Uzeo je broj 28 koji je nosio i na prvoj utakmici u kojoj je nastupio za Osijek, u porazu kod Dinama na Maksimiru 12. srpnja 2013. (3-1).

- Bio sam mu trener u prvom mandatu. Radujem se njegovom povratku, znam da je imao dosta ponuda iz klubova iz cijele Europe, a ja čvrsto vjerujem da će i za klub i za njega biti dobra odluka što je došao u Gradski vrt. Tražili smo dugo igrača koji će ojačati našu zadnju liniju, a uvjereni smo da će svojim igračkim kvalitetama, ali i svojim karakterom, donijeti ono što tražimo. Želim mu puno sreće u ovom njegovom povratku u Gradski vrt - rekao je Ivica Kulešević.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica