Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brooklyn ispustio pobjedu nad Torontom, Utah razbila Denver

Brooklyn ispustio pobjedu nad Torontom, Utah razbila Denver

Sve do posljednje četvrtine Netsi su bili bliže pobjedi, a u prvoj četvrtini su imali i 14 koševa prednosti. Na početku četvrtog dijela utakmice vodili su sa 80-74... Utah je, pak, uzvratila Denveru

VIDEO

Košarkaši Toronta ostvarili su i drugu pobjedu u prvom kolu doigravanja za NBA prvaka svladavši u srijedu u Orlandu momčad Brooklyna sa 104-99 te branitelji naslova u seriji na četiri pobjede vode sa 2-0.

Sve do posljednje četvrtine Netsi su bili bliže pobjedi, a u prvoj četvrtini su imali i 14 koševa prednosti. Na početku četvrtog dijela utakmice vodili su sa 80-74, ali su Raptorsi uspjeli u zadnjem periodu nadigrati Brooklyn sa 30-19.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Toronto Raptors

Ipak, Netsi su dobili priliku izboriti produžetak, kad su pri zaostatku 99-102 imali 15 sekundi za zadnji napad. No, Harrisovo dodavanje je presjekao Kyle Lowry, a Norman Powell zakucao u kontranapadu za potvrdu pobjede.

Powell je sa 24 koša podijelio epitet najboljeg strijelca Raptorsa sa Fredom VanVleetom koji je imao i 10 asistencija. Kyle Lowry je ubacio 21 koš, a Pascal Siakam je postigao 19 poena.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Toronto Raptors

Šestoricu dvoznamenkastih strijelaca kod Brooklyna predvodili su Garrett Temple sa 21 košem i Timothe Luwawu-Cabarrot sa 17. Caris LeVert je s 16 poena imao i 11 asistencija, a Jarrett Allen je uz 14 koševa uhvatio 15 skokova i podijelio tri blokade.

Sljedeća, treća utakmica ove serije na rasporedu je u petak, od 19.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Brooklyn je u Orlando stigao bez Jordana, Princea, Duranta, Irvinga, Dinwiddieja, Chandlera, Crawforda, ali svejedno su pružili jako dobar otpor posebno u drugoj utakmici...

U drugoj utakmici programa u srijedu Utah je sa 124-105 pobijedila Denver i izjednačila na 1-1. Mitchell i Clarkson zabili su 30, odnosno 26 koševa za pobjednike, a Jokić i Porter po 28 za Nuggetse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače