Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Naši krenuli na trening, EHF otkazao: Sorry, dođite za 6 sati

Objašnjenje je da je netko u EHF-u nešto zbrljao jer su u stisci s vremenom bili Španjolci koji su trebali trenirati poslije nas, u podne, pa ne bi stigli na zakazano druženje s medijima

Graz: Zagrijavanje igrača uoči početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
5 komentara

Graz je lijepa prošlost. Sadašnjost nam je Beč u koji su Hrvati stigli jučer pa su nakon "useljavanja" u hotel odradili prvi trening, no ne u glavnoj dvorani, već u jednoj od nekoliko manjih Wiener Stadthallea. Ima ih ukupno šest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danas u 11 sati trebali su isprobati podlogu u onoj glavnoj, ali trening je otkazan. Naši su igrači čekali u hotelu za polazak i desetak minuta prije termina javljeno im je da ne moraju krenuti. Objašnjenje je da je netko u EHF-u nešto zbrljao jer su u stisci s vremenom bili Španjolci koji su trebali trenirati poslije nas, u podne, pa ne bi stigli na zakazano druženje s medijima.

Nije da je baš EHF-u prvi put. Uglavnom, novi će termin biti u 17 sati.

GDJE SI ŠEGO... O Šegi se pjesme pjevaju: Odak iz Brotnja... Za junaka Marina!

Sutra nas čeka domaćin Austrija na startu drugog kruga. Jučer je protiv Makedonije bilo nešto praznih mjesta u dvorani, no s Hrvatima ne bi trebala biti takva priča. Već su im Makedonci stvorili donekle gostujuću atmosferu.

Također, već su sada, tri dana unaprijed, rasprodane sve ulaznice za subotnji derbi s Njemačkom. Pobijedimo li Austriju, Nijemci bi trebali biti ključ prolaska u polufinale.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Message