Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ostavila je suigračicu i pronašla novu ljubav, brazilsku zvijezdu

Ostavila je suigračicu i pronašla novu ljubav, brazilsku zvijezdu

Nogometašica Aston Ville Alisha Lehmann završila je trogodišnju vezu sa suigračicom iz reprezentacije Ramonom Bachmann, a na društvenim mrežama obrisala je sve njihove zajedničke fotografije

VIDEO

Švicarska reprezentativka Alisha Lehmann (22) ostavila je osam godina stariju partnericu Ramonu Bachmann te je uplovila u vezu sa zvijezdom Premier lige Douglasom Luizom (23) koji je na društvenim mrežama objavio video u kojem razmjenjuju nježnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Engleska nogometašica

Pokretanje videa...

Engleska nogometašica se vraća na terene 01:14

"Douglas Luiz i Alisha Lehmann najslađi su par. Oba igrača Ville s razlogom", komentirao je jedan od obožavatelja. 

Drugi se pak nadaju da ga ljubavni život neće odvratiti od klupskih obveza jer je Aston Villa izgubila posljednjih pet utakmica, a Luiz zbog problema s tetivom koljena ne igra od poraza od Arsenala (1-3).

Za Lehmann kažu da je jedna od najzgodnijih nogometašica, a proslavila se 2018. godine nakon što je potpisala za West Ham i briljirala na U19 Europskom prvenstvu za žene. Početkom godine otišla je u Everton na posudbu, a od ove sezone igra za Aston Villu. 

Njezina bivša djevojka inače igra za francuskog prvoligaša PSG, a krajem prošle godine još je izgledalo sve idilično. Djevojke su slavile Ramonin rođendan na Maldivima, a Lehmann je nakon prekida obrisala njihove zajedničke fotografije. 

- Ramona i ja smo odlučile krenuti različitim putevima u životu, zajedno smo donijele odluku. Želim se zahvaliti Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspjele stvoriti zajedno -  poručila je igračica Aston Ville. 

No čini se kako ni Ramona nije previše čekala što potvrđuje fotografija koju je objavila na društvenim mrežama prije dva dana. 

Lehmann je inače jako popularna na društvenim mrežama te je na Instagramu prati više od pet milijuna ljudi. 

Nedavno je uzburkala nogometnu javnost rekavši da muškarci koji dolaze gledati ženski nogomet to rade samo zbog njihovog izgleda.

- Treba reći istinu. Oni dolaze kako bi maštali o spolnom odnosu s nama djevojkama koje igramo.  Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine navijati za klub, a ne da bi maštale o seksu s nogometašima - rekla je prije nekoliko mjeseci. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka