Obavijesti

Sport

Komentari 40

Otvorio je dušu: Nikad ne bih sabotirao, obožavam ovaj grad

Otvorio je dušu: Nikad ne bih sabotirao, obožavam ovaj grad
1

Brazilac je demantirao da mu nije stalo do Dinama. Sammir je rekao da ne forsira odlazak. Dodao je da ćemo ga na proljeće gledati kao najboljeg igrača u Hrvatskoj

VIDEO

Ako postoji igrač kojeg u svlačionici “modrih” vole, onda je to Sammir. Brazilac se nikad nikome nije zamjerio. Duhovit, nasmiješen, suigrači ga obožavaju. No proteklih dana vrlo je nesretan.

- Bole me svi ti tekstovi. Nije istina da sam bio vani do dva sata. U krevetu sam bio već u pola jedan. Također nije istina da sam pio. Ne znam zašto sam ja stalno meta tih napada - rekao je Sammir.

Koliko Brazilac znači momčadi, pokazatelj je i utakmica protiv Karlovca. Dinamo je izgledao bezidejno, vezni red igrao je stihijski, bez kombinatorike. Zna i Zdravko Mamić koliko mu je Sammir potreban i da je proboj u Ligu prvaka bez njega Sizifov posao. Brazilca želi zadržati pod svaku cijenu.

Ne baš pod svaku. Dođe li voda do grla, Zdravko će morati napuniti blagajnu, a kandidata za prodaju samo su dva - Sammir i Šime Vrsaljko.

Brazilac drži cijenu, a na Maksimir nitko ne može ni pokucati bez najmanje deset milijuna eura u džepu.

- Ma glupost je da forsiram odlazak iz Dinama. Pa ovaj klub mi je puno dao, obožavam Zagreb, navijače... Ako želim otići, to mogu jedino postići dobrim igrama. Nema logike da sam sebe zakidam - pojadao se prijateljima Brazilac.

Da voli Dinamo, nije upitno. Za “modre” je igrao i pod injekcijama. Da ga suigrači vole, ni to nije dvojbeno. Zovu ga majstorom svih majstora.

- Sve me ovo dodatno motivira i vidjet ćete da ću na proljeće biti najbolji igrač - zaključio je Sammir.

Iz takta ga je izbacila ozljeda ahilove tetive u Brazilu

Tijekom stanke Sammir je trenirao prema Vahinim napucima i ozlijedio se. Propustio je tako sve pripremne utakmice u Turskoj te onu u Karlovcu.

- Ozljeda me izbacila iz takta, no neće to ostaviti traga na meni. Nisam zaboravio igrati - rekao je Sammir.

Bez Sammira nema igre ni atraktivnog Dinama

Brazilac je ove sezone bio autor najvećih Dinamovih pobjeda. Sam je pobijedio Villarreal i Brugge te odveo Dinamo na prag “proljeća”. Navijači ga obožavaju. Jedan je od rijetkih koji su zadovoljili izbirljivi Maksimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna