Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ovako je Allegri smirio Mandžu i nagovorio ga da ne ide nigdje

Ovako je Allegri smirio Mandžu i nagovorio ga da ne ide nigdje
1

IMA NEKA TAJNA VEZA  Ako ostaneš onda ti garantiram da ćeš imati prostora. Znaš da se borimo za visoke ciljeve i izbor je tvoj. Ja želim da ostaneš, rekao je Allegri Mandži nakon što je igrač htio otići iz kluba

VIDEO

Poseban odnos prepun povjerenja imaju Juventusov trener Max Allegri te naš reprezentativni napadač Mario Mandžukić. Talijanski trener najviše se zalagao za dovođenje borbenog Atleticovog napadača u ljeto 2015. godine, a ovaj mu je ubrzo vratio golovima.

- Doveli smo Mandžukića jer ima ono što trebamo. Veliki je igrač. Jako sam sretan - pričao je Allegri za talijanski SKY po potpisu napadača za 'zebre'.

Mandžo je prethodne sezone bio jedan od najvažnijih igrača 'stare dame' u osvajanju tri trofeja - talijanskog prvenstva, kupa i superkupa.

Ove sezone Juve je šokirao nogometni svijet time što su platili Napolijevog Gonzala Higuaina 90 milijuna eura. To je značilo samo jedno - Mandžo pada u drugi plan.

Međutim, čini se da nije tako jer mu trener Allegri maksimalno vjeruje, a igrač mu to vraća na terenu. Talijanska La Reppublica navodi kako je napadač htio napustiti klub u ljeto, međutim, to je zaustavio baš Allegri.

- Želiš otići? Idi. Ali znaj da, ako želiš igrati u svakoj utakmici, moraš se spustiti na nivo ispod i da nađeš klub koji će se teško boriti za osvajanje Lige prvaka. Ako ostaneš onda ti garantiram da ćeš imati prostora. Znaš da se borimo za visoke ciljeve i izbor je tvoj. Ja želim da ostaneš - navode Talijani Allegrijeve riječi pozivajući se na izvor iz Juvea.

Mandžo je na kraju ostao te igra u fantastičnoj formi. Proglašen je i za najboljeg igrača kluba za mjesec studeni, dok je posebno oduševio u pobjedi nad Atalantom (3-1) prethodnog vikenda.

'Oduzeo' je posao Gigiju Buffonu, zabio gol protivniku te na kraju zaradio poljubac suigrača i ovacije tribina Juventus Arene. Neuništiv je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu