Obavijesti

Sport

Komentari 22

Šteta: Zrinka Ljutić izletjela sa staze na juniorskom SP-u!

Šteta: Zrinka Ljutić izletjela sa  staze na juniorskom SP-u!

Na juniorskom Svjetskom prvenstvu u St. Antonu nakon prve vožnje u veleslalomu Zrinka Ljutić bila je peta sa 73 stotinke zaostatka. No u drugom laufu je loše krenula od starta i na kraju izletjela sa staze

VIDEO

Poršle godine u kanadskoj Panorami Zrinka Ljutić na Svjetskom juniorskom prvenstvu u slalomu osvojila je zlato, dok je u veleslalomu bila brončana. Do bronce je tada stigla s dvije ujednačene vožnje i četvrto mjesto iz prve vožnje pretvorila u broncu. 

Zagreb: Dolazak Zrinke Ljutić nakon što je u Kanadi osvojila zlato u slalomu i broncu u veleslalomu

Naravno, nitko nije sumnjao da bi Zrinka mogla i ove godine u St. Antonu osvojiti medalju jer je i prije natjecanja u veleslalomu bila u krugu favoritkinja. No, loša druga vožnja stajala ju je plasmana. Nakon vrlo dobre prve vožnje, pogotovo u prvom dijelu staze, Zrinka je u drugu vožnju od starta ušla loše. Nije bilo agresivnosti, brzine i već na prvom prolazu zaostatak je bio 23 stotinke. 

Uslijedila je greška na grešku i na drugom prolaznom vremenu Zrinkin zaostatak već je bio ogromnih 2,50 sekunde. Nažalost, Zrinka je potom izletjela sa staze i tako završila nastup na Svjetskom prvenstvu u veleslalomu. 

Bit će ovo jedini Zrinkin nastup na Svjetskom prvenstvu u St. Antonu, u slalomu neće nastupiti jer se odlučila za nastup u veleslaomu u Svjetskom kupu u Kronplatzu, koji je na rasporedu 24. i 25. siječnja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba