Obavijesti

Sport

Komentari 86

Strašan prizor u Srbiji: Unuk Blage Zadre ostao ležati nakon teškog udarca koljenom u glavu

Strašan prizor u Srbiji: Unuk Blage Zadre ostao ležati nakon teškog udarca koljenom u glavu

Mladi golman Dinama Mislav Zadro bio je ošamućen i dezorijentiran. Izgledalo je strašno, a u istome trenutku je do njega došla liječnička služba. Ubrzo je i izašao iz igre...

VIDEO

Dinamova U-18 momčad izgubila je od Spartaka iz Subotice 3-1 na Kupu prijateljstva koji se za juniore igra u Zlatiboru. No, nije poraz taj koji je zabrinuo dinamovce, već težak nokaut kojeg je pretrpio mladi golman Mislav Zadro.

Pokretanje videa...

Dinamova trofejna soba 01:26

Zadro je igru napustio već nakon 16 minuta nakon što ga je igrač Spartaka udario koljenom u glavu prilikom jednog kornera. Dinamovac je boksao loptu, ali u tome trenutku je na njegovoj glavi završilo koljeno protivničkog igrača.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE. 

Mladi golman Dinama bio je ošamućen i dezorijentiran. Izgledalo je strašno, a u istome trenutku je do njega došla liječnička služba. Na svu sreću, prošao je bez ozljeda, ali treneri Dinama nisu htjeli ništa riskirati pa su ga na savjet liječnika izvadili iz igre iz predostrožnosti. 

Inače, Mislav je unuk Blage Zadre, junaka Domovinskog rata, zapovjednika obrane Vukovara. U Dinamu je već 12 godina, a nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor. 

- Ne može biti ljepši poklon za 18. rođendan. Ma, ovo je san svakog dječaka koji se bavi nogometom. To je i velika nagrada za to što sam 12 godina u ovom klubu, nagrada nakon svih odricanja. Uvijek sam davao sve od sebe i doista nema ljepše nagrade - kazao je Zadro po potpisu ugovora.

Zadro je u Dinamu od šeste godine. Dakle, prije negoli je krenuo u školu.

- Da, tako je. Prvo sam s pet godina branio za Dubravu, a sa šest sam došao u Dinamo. Čak sam nekim danima izostajao iz vrtića jer nisam stigao. Zbog treninga bih kasnio u vrtić. Tako je sve počelo. Sad paralelno branim u Dinamu i pohađam Sportsku i jezičnu gimnaziju. Ocjene? Prolazim s pet, a nadam se da ću upisati i fakultet.

Zadro je rođen i odrastao u Dubravi.

- Tu sam cijeli život i prve sam korake napravio baš u Dubravi. Koji je bio impuls da postanem baš golman? Počeo sam, zapravo, kao desno krilo. Bili smo na turniru i izgubili s visokom razlikom pa naš golman nije došao na sljedeću utakmicu. Tada sam se ponudio da ja stanem pred gol. Obranio sam pet, šest zicera i rekoh "ovo je za mene, to je to!" Tako sam ostao vratar i ubrzo nakon toga došao u Dinamo - rekao je tada.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante