Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Ovo je bio spektakl kojeg ćemo pamtiti jako dugo’

'Ovo je bio spektakl kojeg ćemo pamtiti jako dugo’
9

Ivan Čupić je oduševljen atmosferom zagrebačke Arene, a drugačije ne razmišlja niti ostatak naših reprezentativaca. Svi govore o spektaklu...

VIDEO

Čast da prvi zabije gol u službenoj utakmici u zagrebačkoj Areni “zapala” je Igora Vorija.
- Super osjećaj, iako je Čupić prije mene imao priliku zabiti iz sedmerca. Hvala mu što je promašio - rekao je najbolji naš igrač u pobjedi nad Rusijom. Vori nije skrivao oduševljenje novom dvoranom.
- Ma fenomenalna je. Bili smo i ranije na terenu, ali pred praznim tribinama. Ovako ispunjena djeluje stvarno impozantno. Bit će gušt ovdje igrati - zaključio je Vori, koji je Rusima zabio šest golova.
Uz bok mu je bio Ivan Čupić, zabio je također šest golova, od čega čak pet iz sedmeraca.
- Ovo je spektakl koji ćemo pamtiti, dvorana je stvarno izuzetna. Užitak je bio igrati pred ovoliko navijača - rekao je Čupko. Važnu ulogu u igri naše reprezentacije imao je i mladi Domagoj Duvnjak, koji je ozljedom Ivana Balića preuzeo organizaciju naše igre.
- Naježio sam se kad sam istrčao na parket. Ovo mi je prvi put da igram pred ovoliko gledatelja i stvarno je super osjećaj - rekao je Domagoj Duvnjak i dodao:
- Možda je na početku bilo malo treme, ali i to je brzo prošlo pa smo pohvatali konce i na kraju pobjedom otvorili Arenu.
Uzbuđenje nije skrivao ni Denis Špoljarić, koji je prokomentirao:
- Važno je samo da je dvorana izdržala. I to da smo pobijedili i da se nitko nije ozlijedio. To je najvažnije jer ipak nas čeka nastup na SP-u.
Izbornik Lino Červar može biti zadovoljan, kombinirana momčad uvjerljivo je svladala jake Ruse 33-24, a istaknuli su se Ivan Pešić na golu te Hrvatin koji je zabio tri gola s krila i Kopljar koji je dalekometnim šutevima bušio ruski gol...


'OD 2. SIJEČNJA I NIJEMCI I ŠPANJOLCI'
Reprezentativci će se razići 30. prosinca, a novo okupljanje izbornik Lino Červar zakazao je za 2. siječnja sljedeće godine u Splitu, gdje će odraditi završne pripreme za Svjetsko prvenstvo.
Reprezentaciji će se tada priključiti i igrači iz njemačke i španjolske lige - Lacković, Zrnić, Šprem, Ninčević, Anušić, Vuković, Alilović, Losert, Bičanić, Buntić i Metličić.
Izbornik do početka SP-a, 16. siječnja i prve utakmice s Korejom, namjerava odraditi dvadesetak treninga te još jednu pripremnu utakmicu, i to sa Slovenijom 9. siječnja.
- Vremena je malo, ali nadam se da ćemo uspjeti psihički i fizički osvježiti igrače kako bi spremni dočekali SP - rekao je Červar.

IMAMO ZAMJENU ZA BALIĆA!
Teško je zamijeniti ponajboljeg svjetskog rukometaša, no u ovom je trenutku neizvjesno hoće li Ivano Balić biti spreman za sve napore na Svjetskom prvenstvu. Ozljeda leđa i duga pauza ostavili su traga, ali i iznjedrili nasljednika. To je Domagoj Duvnjak, koji je Balića izvrsno zamijenio i u redovima Croatia osiguranja Zagreb, ali i u reprezentaciji na poziciji srednjeg vanjskog. Rusima je u Areni zabio pet golova i pokazao kako Lino Červar ne bi trebao brinuti...

IVANO SE ZAGRIJAO, IGRAO IPAK NIJE
Znao sam da ću istrčati, ali ne dolazi u obzir da još zaigram, rekao je Ivano Balić i dodao:
- Nadam se da ću u Areni Zagreb zaigrati u drugom krugu Svjetskog prvenstva, pred 15.000 navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića