Obavijesti

Sport

Komentari 105

Ovo je dom novog nogometnog vladara i najskuplji je na svijetu

Ovo je dom novog nogometnog vladara i najskuplji je na svijetu
8

Dvorac Louis XIV. koji je završen 2011. građen je u stilu francuskih dvoraca iz 17. stoljeća. U i oko "najskuplje kuće na svijetu" možete vidjeti što god možete zamisliti. Doslovno...

VIDEO

Investicijski fond iz Saudijske Arabije na čelu s princem Mohammadom bin Salmanom ovih je dana finalizirao kupnju 80 posto dionica Newcastlea za koje je isplatio 350 milijuna eura, što je samo 80 milijuna eura više nego što je 2015. iskeširao za dvorac u blizini Versaillesa. No, i to je za njega za kap u moru, saudijski princ na raspolaganju ima čak 377 milijardi eura!

Dvorac Louis XIV. koji je završen 2011. građen je u stilu francuskih dvoraca iz 17. stoljeća, a cijelo imanje se proteže na skoro 5.000 kvadratnih metara. U i oko "najskuplje kuće na svijetu" možete vidjeti što god možete zamisliti. Doslovno.

Vinski podrum, vanjski i unutarnji bazen, jedan poseban s velikim ribama, noćni klub, soba za meditaciju i odmor, kino, teren za squash, sobu u akvariju...Nije potrebno ni reći da je unutrašnjost ukrašena skupocjenim umjetninama, da je svaki djelić dvorca pokriven tehnologijom kojom se upravlja preko mobitela.

200m Chateau 200m Chateau

Luksuzno uređenih spavaćih soba ima ni više ni manje nego deset, u dvorcu se nalazi oslikana kupola, knjižnica, vinski podrum s više od 3000 boca, ogromna dvoranu za bal i ostale svečanosti.

200m Chateau
200m Chateau

Ipak, ovaj velebni dvorac nije najskuplja nepokretnina ili pokretnina u posjedu Bin Salmana. Te 2015. je za 530 milijuna eura od ruskog tajkuna kupio 130-metarsku jahtu koja ga je zadivila na odmoru u Francuskoj. Ako ne znate gdje je originalni primjerak 400 milijuna vrijednog Da Vincijevog "Salvatora Mundija", kod Bin Salmana je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića