Obavijesti

Sport

Komentari 100

"Ovo je puno više od tri boda, pokazali smo karakter prvaka"

"Ovo je puno više od tri boda, pokazali smo karakter prvaka"
1

Bila je ovo jako dobra utakmica i napet derbi. Upisali smo vrijednu pobjedu, došli do tri boda koja smo zaslužili, rekao je nakon pobjede Dinama nad Hajdukom Ivo Pinto

VIDEO

Jako smo sretni zbog ove pobjede i do zadnjeg smo trenutka vjerovali da možemo pobijediti. Ovo nisu samo tri boda nego su nešto puno više za nas, klub i navijače. Hajduk je dobro izgledao, ali mi smo zaslužili pobjedu, rekao je nakon dramatične pobjede Dinama nad Hajdukom (2-1) kapetan "modrih" Domagoj Antolić.

- Nadali smo se povratku na prvo mjesto i nadam se da ćemo nastaviti ovako u budućnosti. Bilo je pjesme i veselja u svlačionici, ali okrećemo se odmah Bayernu i pripremama za tu utakmicu. Još jednu stvar moram reći, a to je da mi je jako drago što je Ćorić svojim ulaskom u igru podignuo ritam igre. Pokazali smo svi skupa karakter prvaka i čestitam suigračima - dodao je.

Josip Pivarić, koji nikad nije izgubio utakmicu protiv Hajduka, smatra da pobjeda domaćina nije nezaslužena.

- Boriš se, stižeš njih, izgubiš dosta snage, a svaka je njihova šansa bila iz kontre ili polukontre. Iskreno, dosta smo se mučili, nismo u najboljoj formi, ali ova je pobjeda došla u pravom trenutku - rekao je Pivarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Portugalac Eduardo bio je na vrhunskoj razini. Da nije ubilježio toliko sjajnih intervencija u drugom poluvrmenu, "modri" bi nakon sedam godina prvi put izgubili od "bilih" u Maksimiru.

- Naravno da smo svi sretni zbog velike pobjede i bodova. Bilo nam je bitno pobijediti i vratiti se na prvo mjesto u prvenstvu. Ovo je uspjeh cijele momčadi i svi su zaslužni jer su se svi do zadnje minute srčano borili - poručio je.

- Bila je ovo jako dobra utakmica i napet derbi. Upisali smo vrijednu pobjedu, došli do sva tri boda i naravno da smo svi zadovoljni i sretni. Mislim da smo zaslužili pobjedu, Hajduk je imao dosta prilika, ali imali smo i mi svoje prilike i zaslužili smo sva tri boda - rekao je Ivo Pinto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...