Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ovo postaje jako ozbiljno: Özila i Kolašinca čuvaju i psi-čuvari

Ovo postaje jako ozbiljno: Özila i Kolašinca čuvaju i psi-čuvari
1

Prema najnovijim infromacijama Kolašinčeva supruga napustila je Englesku i otišla u Njemačku gdje je Arsenalov lijevi bek prethodno igrao za Schalke. U Londonu se više ne osjeća sigurno

VIDEO

Sead Kolašinac i Mesut Özil propustili su otvaranje nove sezone koja je za Arsenal započela pobjednom na St. James Parku kod Newcastlea (1-0). No razlog nisu ozljede ili slaba forma, već dobro poznata situacija s razbojnicima koji su ih krajem srpnja napali u pola bijela dana.

Iako se činilo da je meta bio Kolašinac kojeg su napadači napali dok je čekao Özila da dođe po njega automobilom, čini se da su samo htjeli njegov automobil. Bosanskohercegovački nogometaš u trenutku napada postupio je izrazito hrabro i golim je rukama krenuo na naoružane napadače, uplašio ih te tako spasio i sebe i suigrača koji je autom pobjegao do jednog restorana.

Supruga otišla u Njemačku

Međutim, premda su dan kasnije već bili nasmiješeni, situacija se nije smirila. Štoviše, engleski Sun javio je da se dvojac nalazi pod 24-satnom zaštitom. Oko Özilove kuće mogu se vidjeti i psi-čuvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Problem je puno veći od jednog pokušaja krađe. Postoje sumnje da su se opasno zamjerili jednoj od uličnih bandi u Londonu čija su dva člana uhićena, a to su Ferhat Ercan i Salaman Ekinci, 27-godišnjaci koji imaju tursko porijeklo i trebali bi se pojaviti na sudu 6. rujna.

Prema najnovijim informacijama Kolašinčeva supruga napustila je Englesku i otišla u Njemačku gdje je Arsenalov lijevi bek prethodno igrao za Schalke. U Londonu se više ne osjeća sigurno.

Londonski klub u subotu dočekuje Burnley na Emiratesu i sada je još uvijek teško reći hoće li Bošnjak i Nijemac biti u momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...