Obavijesti

Sport

Komentari 48

Özil natrpao Bugare, Bayern Nizozemce, Atletico - klasičan

Özil natrpao Bugare, Bayern Nizozemce, Atletico - klasičan
1

Aktualni europski doprvak Atletico ostao je stopostotan minimalnom pobjedom u Rusiji protiv Rostova. Gol ponovo nisu primili, završilo je 0-1 golom Belgijca Yannicka Carrasca iz 62. minute

VIDEO

Bivši klub Ivajla Peteva Ludogorec teško je stradao u Londonu kod Arsenala. Završilo je 6-0 za 'topnike' na Emiratesu, a poslije 46. minuta igre bilo je sve odlučeno. U 12. minuti Sanchez je zabio na asistenciju Oxladea, dok je Walcott na asistenciju Özila u 42. povisio na 2-0.

Iako Ludogorec nije igrao toliko loše koliko je tih 3-0 sugeriralo, dogodio im se raspad sistema u 56. minuti. Mesut Özil, doktor asistencija, večeras je odlučio trpati.

Zabio je u 56. na asistenciju Santija Cazorle, pa je onda i u 83. i 87. na dodavanja Lucasa Pereza kompletirao svoj hat-trick. Time je postao peti Arsenalov igrač u povijesti koji je došao do takvog postignuća u Ligi prvaka poslije Henryja, Welbecka, Girouda i naravno, neuništivog Nicklasa Bendtnera.

U drugoj utakmici ove skupine PSG nije imao problema protiv švicarskog Basela u Parizu. Završilo je 3-0, a strijelci su bili Di Maria (40'), Lucas Moura (62') te Cavani u 93. iz penala.

Bayern se vratio pobjedama

Njemački div Bayern vratio se pobjedama poslije posta od tri utakmice. Pao je nizozemski prvak PSV na Allianz Areni, tu je krajnji rezultat bio 4-1. Thomas Muller zabio je u 13. a Joshua Kimmich u 21. minuti i već je tada bilo jasno kakva sudbina čeka klub iz Eindhovena.

Golom Narsingha u 41. PSV se vratio u igru, no Robert Lewandowski u 59. vraća Bayernu prednost od dva gola razlike. U 84. Arjen Robben glavom pogađa za visokih 4-1 čime bavarski 'Hollywood' dolazi do pet bodova prednost ispred večerašnjeg konkurenta.

Tipični Atletico...

Aktualni europski doprvak Atletico ostao je stopostotan minimalnom pobjedom u Rusiji protiv Rostova. Gol ponovo nisu primili, završilo je 0-1 golom Belgijca Yannicka Carrasca iz 62. minute.

Zakucao je u mrežu odličnog raspoloženog domaćeg golmana Džanajeva iz neposredne blizine za vrijedna tri boda Cholove ekipe. Bio je to ujedno i prvi domaći poraz Rostova u 2016. godini. Atletico je tako došao do treće pobjede u trećem kolu uz tri postignuta gola, netaknute mreže. Tipično za njih.

Bešiktaš je iznenadio talijanski Napoli u Napulju pobjedom 2-3 što je bio treći uzastopni poraz Talijana u svim natjecanjima, a Celtic na domaćem terenu nije mogao parirati protiv njemačkog Mönchengladbacha. Završilo je 0-2.

PREGLED REZULTATA:

SKUPINA A:
Arsenal - Ludogorec		6-0 (Alexis Sanchez 12, Walcott 42, Oxlade-Chamberlain 46, Özil 56, 83, 87)
Paris SG - Basel		3-0 (Di Maria 40, Lucas 62, Cavani 90+3-11m)

SKUPINA B:
Dinamo K. - Benfica		0-2 (Salvio 9-11m, Cervi 55)
Napoli - Besiktas		2-3 (Mertens 30, Gabbiadini 69-11m / Adriano 12, Aboubakar 38, 86)

SKUPINA C:
Barcelona - Manchester City	4-0 (Messi 17, 61, 69, Neymar 89)
Celtic - Borussia M.		0-2 (Stindl 57, Hahn 77)

SKUPINA D:
Bayern - PSV Eindhoven		4-1 (Muller 13, Kimmich 21, Lewandowski 59, Robben 84 / Narsingh 41)
Rostov - Atletico		0-1 (Carrasco 62)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji
POLJUD ČEKA BIJELI DIM

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji

Kad bi Nizozemac zasjeo na klupu, bilo bi to vjerojatno najveće strano ime koje je Hajduk ikad doveo. Patrick Kluivert je najmlađi strijelac u finalima Lige prvaka, zabio je za pobjedu Ajaxa 1-0 nad Milanom 1995.
Kao Dani Olmo, samo lijevi bek: Dinamo 'krade' Romi dragulja koji je prošao školu Barcelone?!
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Kao Dani Olmo, samo lijevi bek: Dinamo 'krade' Romi dragulja koji je prošao školu Barcelone?!

Dinamov sportski direktor prije nekoliko dana je u najvećoj tajnosti otputovao je u Rim i, kako ekskluzivno doznajemo, na dobrom je putu da iz Rome dovede supernadarenog 19-godišnjaka Jana Oliverasa Codinu