Obavijesti

Sport

Komentari 22

Može li ga itko zaustaviti? Sjajni Kramarić zabio predivan gol!

Može li ga itko zaustaviti? Sjajni Kramarić zabio predivan gol!

Kramarić je ušao u šesnaesterac, krenuo pucati desnom nogom i prevario trojicu protivničkih igrača i poslao ih u obližnju trgovinu. Loptu si prebacio na lijevu nogu i prebacio golmana za 1-0...

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igra u životnoj formi! Nakon sedam golova u posljednje tri utakmice, Krama je opet zabio. I to kako!

Pokretanje videa...

02:25

Njegov Hoffenheim poveo je protiv Eintrachta 1-0 u 18. minuti, a hrvatski reprezentativac napravio je dar-mar u domaćem šesnaestercu.

Baumgartner je vukao loptu u Eintrachtovu polovicu i proslijedio ju Kramariću koji je bio u naletu. Ušao je u šesnaesterac, krenuo pucati desnom nogom pa prevario trojicu protivničkih igrača i poslao ih u obližnju trgovinu. Loptu si prebacio na lijevu nogu i fantastično plasiranim udarcem prebacio golmana i pogodio desne rašlje...

Ipak, Hoffenheim nije izdržao. Eintracht je u drugom poluvremenu preokrenuo sve i došao do vrijedne pobjede (2-1). U 55. minuti Kamada je izjednačio na 1-1, a domaćinima je pobjedu donio Dost u 71. minuti.

Eintracht Frankfurt - 1899 Hoffenheim

Njegova nevjerojatna forma sigurno raduje i izbornika Zlatka Dalića jer hrvatsku reprezentaciju za tjedan dana očekuje utakmica protiv Švedske u Ligi nacija, a tri dana kasnije i Francuska. Ovakav Krama će nam biti prijeko potreban.

Kramarić je prošlu sezonu završio s nevjerojatna četiri gola koja je zabio Borussiji Dortmund, a ovo mu je u novoj sezoni čak osmi gol u četiri utakmice. Zabio je tri Kölnu, dva Bayernu i dva u Kupu protiv Chemnitzera. Nije ga uspio zaustaviti ni Eintracht.

Eintracht Frankfurt - 1899 Hoffenheim

Hoffenheim je klub koji mora prodavati kako bi normalno funkcionirao. Tijekom svih ovih godina brojne zvijezde napustile su klub, ali hrvatski reprezentativac je i dalje tu. Svake godine trpa i najbolji je strijelac u povijesti Hoffenheima. No je li stiglo vrijeme za iskorak? Bayern je itekako zagrizao za njega nakon što im je utrpao dva gola. 

Eintracht Frankfurt - 1899 Hoffenheim

-  Dobro znam Kramarića, ponajbolji je napadač Bundeslige, ima ogromne kvalitete, ali trenutačno ne znam ništa - rekao je Hansi Flick, trener bavarskog diva.

U Hoffenheim je stigao 2016. godine, prvo na posudbu, a onda su ga Nijemci otkupili od Leicestera. U 154 utakmice zabio je čak 78 golova uz 30 asistencija i već odavno postao najbolji strijelac u povijesti kluba. A on i dalje trpa...

Haaland opet dominira

Borussia Dortmund je s 4-0 deklasirala kod kuće Freiburg, dva je gola zabio norveško čudo Haeland (31, 66) koji je na 17 golova iz 18 utakmica ove godine, a u strijelce su se upisali i Can (47) i Passlack (90+2). Borussia M'gladbach je golovima Plee (14),  Lainera (16) i Stindla (56pen) slavila s 3-0 kod Koelna, dok je Werder Bremen kod kuće golom Bittencourta (27) svladao Arminiju Bielefeld s 1-0. 

GES / Soccer / Borussia Dortmund - SC Freiburg, 03.10.2020

Stuttgart i Bayer Leverkusen  su odigrali 1-1, gosti su poveli preko Čeha Schicka (7), a domaćima je bod sačuvao Austrijanac Kalajdžić (76). Za Stuttgart je do 57. minute igrao hrvatski reprezentativac Borna Sosa. 

Vodi Eintracht sa 7 bodova ispred Borussije (D) , Augsburga, Hoffenheima i Werdera, koji imaju po šest bodova.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe