Sport

Komentari 19

Pajač je opisao kako su ga vrijeđali: 'Smeće jedno, kako te nije sram, uništio si utakmicu'

Pajač je opisao kako su ga vrijeđali: 'Smeće jedno, kako te nije sram, uništio si utakmicu'

U 66. minuti opomenuo sam predstavnika NK Osijek Karla Primorca zbog prigovora na moje odluke te sam istog predstavnika u 73. minuti drugi put opomenuo te isključio zbog opetovanih prigovora na moje odluke

Hrvatski nogomet nam se vratio nakon skoro tri mjeseca čekanja, ali nastavak sezone podsjetio je na brojne probleme zbog čega su stadioni zjapili prazni i prije korona virusa, a to su sudačke odluke.

Rijeka je pobijedila Osijek 3-2 nakon preokreta (0-2) i prošla u finale Kupa u dosta kontroverznoj utakmici u kojoj smo vidjeli nekoliko spornih odluka. Napetost je bila na vrhuncu, sve je kulminiralo pred kraj utakmice kada je zamalo došlo do tučnjave između igrača, a na kraju susreta centar svih upućenih psovki od strane igrača Osječana bio je sudac Igor Pajač...

Najžustriji je u tome bio pomoćni trener Osijeka Karlo Primorac koji ne nakon odsuđenog penala za Rijeku potpuno izgubio živce i krenuo s paljbom na Pajača. Bilo je tu spominjanja majke i svačega, a koliko žustro, najbolje pokazuje zapisnik kojeg je napisao sam Pajač.

- U 66. minuti opomenuo sam predstavnika NK Osijek Karla Primorca zbog prigovora na moje odluke te sam istog predstavnika u 73. minuti drugi put opomenuo te isključio zbog opetovanih prigovora na moje odluke i napuštanja tehničkog prostora.

Nakon utakmice je bilo još žešće. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači su se okomili na glavnog suca, a s orkestrom uvreda nastavio je i bivši napadač Osijeka, a danas pomoćni trener.

- Po završetku utakmice se ponovno spustio u teren za igru te mi je prilikom napuštanja terena prišao i vrijeđao riječima 'smeće jedno, kako te nije sram, p*čka ti materina, uništio si utakmicu.

Unatoč sudačkim repovima, Riječani su se uspjeli dokopati finala gdje će se za Rabuzinovo sunce boriti protiv Lokomotive 2. kolovoza u Šibeniku.

 

Najčitaniji članci