Obavijesti

Sport

Komentari 2

Paket za obje ženske utrke na Sljemenu 75 kuna i 45 za djecu

Paket za obje ženske utrke na Sljemenu 75 kuna i 45 za djecu
3

Nakon 1. siječnja i ulaznice za Snježnu kraljicu kupovat će se u eurima te će koštati četiri i sedam eura za pojedinačne utrke, a šest i deset eura za obje

VIDEO

Ulaznice za novo izdanje skijaške Snježne kraljice na Sljemenu u prodaji su preko platforme ulaznice.hr. Dva ženska noćna slaloma vozit će se 4. i 5. siječnja i za oba je cijena karte 50 kuna, za djecu do 15 godina 30 kuna, a za manje od šest godina ulazak je besplatan. No nakon 1. siječnja ulaznice će se moći kupiti samo u eurima, a cijena je sedam eura za odrasle i četiri eura za djecu između 6 i 15 godina.

Pokretanje videa...

Sljemenski Crveni spust 01:22

Paket ulaznica za obje utrke je 75 kuna za odrasle i 45 za djecu, odnosno nakon 1. siječnja deset i šest eura.

Prvoga dana najbolje će se svjetske slalomašice niz Zagrebačku goru spuštati od 12.30 i 16.30 sati, a drugog dana od 15 i 18 sati. Za cijenu ulaznice navijači će dobiti organizirani prijevoz, glazbu uz DJ-a na Krumpirištu te besplatan grah, sendviče, čaj i sokove, kao i navijačku zastavicu.

Zagreb: Prva vožnja muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa

Proračun utrke bit će sličan prošlogodišnjem, kad je sve stajalo 21,5 milijuna kuna, ali organizatori su se pohvalili da je 75 posto sredstava došlo iz komercijalnih izvora.

Staza se već naveliko zasnježuje, a najveći hrvatski aduti bit će Zrinka Ljutić i Leona Popović, koje su vrlo dobro ušle u sezonu. Leona je trenutačno osma slalomašica svijeta sa 108 bodova, a Zrinka je na 11. mjestu s 88 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO: VIDA, BARIŠIĆ I IVUŠIĆ DOŠLI U OSIJEK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić