Obavijesti

Sport

Komentari 7

Pamić se vraća na klupu: Ništa mi ne mogu pa me špijuniraju

Pamić se vraća na klupu: Ništa  mi ne mogu pa me špijuniraju
1

Predsjednik Karlovca s trenerom je opet sjeo za stol u večernjim satima, svjestan da nema izbora. Obećao mu je ukidanje suspenzije nagovori li igrače da treniraju

VIDEO

Javili su mi prijatelji iz Istre da su sad počeli kopati i po mom privatnom životu. Na stručnom planu ne mogu mi ništa pa pokušavaju na taj način, kaže Igor Pamić, trener zbog kojeg su igrači Karlovca u - ilegali!

Od 24 igrača Karlovca samo su dvojica pristala trenirati na stadionu. Svi ostali pojavili su se na stadionu, uzeli opremu pa otišli na tajnu lokaciju sami odraditi trening.

- Neću reći tko, ali savjetovali su mi da test na droge ni slučajno ne radim u Hrvatskoj. Na ono malo verificiranih ljudi koji rade takve testove vrši se pritisak da me oblate, prijeti im se i otkazima - rekao je suspendirani trener.

- Test ću zbog svega toga odraditi u inozemstvu, a svim novinarima platit ću putne troškove da se uvjere u njegovu ispravnost - dodao je Pamić, već umoran od svega.

S čelnicima kluba u srijedu se sastao dvaput. Prvi put nešto oko podneva, no taj je razgovor potrajao svega 20-ak minuta.

- E, sad će pregovori biti još teži, a ja još tvrđi - kazao je Pamić nakon propalog sastanka.

Predsjednik Karlovca Stjepan Turković s trenerom je ponovno sjeo za stol u večernjim satima, svjestan da nema izbora. Obećao mu je ukidanje suspenzije nagovori li igrače da se vrate treninzima. Pamić je pristao pod uvjetom da nitko od njih ne snosi posljedice zbog dvodnevnog štrajka. Po svemu sudeći, u četvrtak poslijepodne igrači Karlovca opet će trenirati. Skupa s trenerom Pamićem.

Gademzi blokirali ulaz

Osim igrača, uz Pamića su bili i navijači, skupina Gademzi. Jučer ujutro su, u znak protesta, ulaz na stadion blokirali kontejnerima punim smeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku