Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pašalić: Barcin dres je lijep, ali hrvatske 'kockice' su najljepše

Pašalić: Barcin dres je lijep, ali hrvatske 'kockice' su najljepše
1

Vidjet ćemo hoću li igrati, ne želim davati izjave koje će stavljati pritisak na izbornika. U veznom redu uvijek imamo kvalitete i s izostancima opet nas ima, rekao je veznjak Mario Pašalić...

VIDEO

Super treniramo, a izbornik je stavio treninge u 15 sati da se privikavamo na utakmicu koja u to vrijeme počinje. Dobro nam ide. Mislim da ćemo što spremniji dočekati Wales, rekao je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić uoči treninga 'vatrenih' u Rijeci.

Zlatko Dalić i njegovi izabranici se već nekoliko dana nalaze u Rijeci gdje se pripremaju za utakmicu protiv Walesa koja se igra u Osijeku u subotu. U izostanku nekih igrača, moguće je da i Pašalić dobije priliku od prve minute.

- Vidjet ćemo hoću li igrati, ne želim davati izjave koje će stavljati pritisak na izbornika. U veznom redu uvijek imamo kvalitete i s izostancima opet nas ima. Ima sigurno umora, ali čeka nas jako teška utakmica i znamo da je psihički i fizički moramo dočekati u sjajnom stanju. Lipanj je uvijek nezgodan, kraj sezone, no kako je nama tako je i ostalima. Tako da se moramo adaptirati što prije. S onim porazom protiv Mađarske smo si malo zakomplicirali.

Pašalić je odigrao sjajnu sezonu u Atalanti. Izborili su Ligu prvaka, prošli u finale Kupa, a Mario je ostavio sjajan dojam u klubu iz Bergama i vrlo lako bi Talijani mogli otkupiti njegov ugovor.

- Bila je to jako odlična sezona, prvi put je Atalanta u povijesti izborila Ligu prvaka.  Bilo smo odmah iza Napolija i Juventusa. To je sjajan rezultat jer znamo koliko su ulagali Roma i Milan. Previše sam se do sad selio, svake godine se ponavljam. Želi se negdje skrasiti i ostati nekoliko sezona. Vidjet ćemo što će biti, ostalo je još mjesec dana do priprema - rekao je Pašalić, a onda i progovorio o nezaobilaznoj temi. Naravno, riječ je o dresu Barcelone.

- Zanimljiv je novi Barcelonin dres, ali mislim da su hrvatske kockice ipak najljepše - zaključio je.

Branič Dario Melnjak po prvi put u karijeri dobio je poziv u reprezentaciju zahvaljujući sjajni nastupima u turskom Rizesporu. To je naravno sve pratio izbornik Dalić i možda je našao rješenje za vječno bolni lijevi bek.

- Prva dva dana je moj bratić Rog bio sa mnom, puno mi je pomogao da se priviknem. Navikao sam igrati protiv kvalitetnih igrača u Turskoj, mislim da neće biti problema s Baleom. Jedva čekam utakmicu, ako bude prilike dat ću sve od sebe - započeo je Melnjak a onda nastavio.

- Privikao sam se već na zvijezde u reprezentaciji, nakon par treninga vidio sam da su to obični ljudi. Super su me prihvatili, dečki su sjajni - rekao je.

Pred Hrvatskom predstoji još nekoliko treninga, a onda u četvrtak idu u Osijek gdje ih u subotu po velikoj sparini u 15 sati čeka utakmica protiv Walesa u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe