Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Pašalić je potpisao za Monaco: Takav se poziv kluba ne odbija

Potpisao sam jednogodišnju posudbu, stvarno sam ponosan što ću braniti boje takvoga kluba. Jedva čekam da krenem s treninzima, rekao je Mario Pašalić

Privatna arhiva Marija Pašalića
Foto: Privatna arhiva Marija Pašalića
16 komentara

Sretan sam što sam u ovom velikom klubu. Kad netko spomene Monaco prvo na što pomislim je Dado Pršo. Vjerujem da mogu pomoći momčadi da napravi čak i bolje rezultate no prošle sezone, rekao je Mario Pašalić na predstavljanju u Monacu.

Po njega je Subašićev klub poslao privatni avion, a u klub dolazi na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja.

- Znam za neke igrače iz Monaca i naravno jako dobro poznam reprezentativnog kolegu Subašića. Dobri smo prijatelji i preporučio mi je dolazak ovdje jer je u Monacu sve fantastično. Jedva čekam ponedjeljak da krenem sa treninzima - rekao je Mario za službenu stranicu Monaca.

Mario je praktički s plaže ušao u privatni avion koji ga je odvezao na potpis ugovora u Monaco.

- Potpisao sam jednogodišnju posudbu, stvarno sam ponosan što ću braniti boje takvoga kluba. Monaco je prošle sezone igrao četvrtfinale Lige prvaka, čast je kada vas traži takav klub. Vjerujem da ću se izboriti za mjesto u momčadi, da ću se pokazati pravim potezom Monaca. Imao sam nekoliko kvalitetnih opcija, no onda se javio Monaco. Takav se poziv ne odbija - rekao je Pašalić za Goal.

Naši partneri pišu
Message