Obavijesti

Sport

Komentari 7

Pato bivšoj supruzi ne plaća alimentaciju, mogao bi u zatvor

Pato bivšoj supruzi ne plaća alimentaciju, mogao bi u zatvor
1

Milanov igrač Alexandre Pato mogao bi završiti u zatvori. Bar bi to htjela njegova bivša supruga. No, sud u Riju je sada sve stavio na čekanje, ne udovoljivši nikom

VIDEO

Odvjetnik Patove bišve supruge Sthefany Brito na sudu u Rio de Janeiru zatražio je zatvorsku kaznu za igrača koji navodno ne plaća alimentaciju. No, Pato se ovog puta 'izvukao' jer je sud njemu dao za pravo, ali njegova bivša draga ne misli odustati.

- Tražimo najbolji način da zatražimo zatvorsku kaznu za Alexandrea - izjavio je odvjetnik Pazini.

Naime, Pato je na istom sudu zatražio već da se riješi pitanje plaćanja alimentacije njegovoj bivšoj supruzi što mu je sud i omogućio i uvažio njegov prigovor. 'Alimentacija' je u ovom slučaju iznosila 22 tisuće eura koje Pato više nije htio plaćati.

No, kako tvrdi odvjetnik Pazini nogometaš time bježi od svojih obaveza, ali i dogovora kojeg je imao sa suprugom.

- Kada su se vjenčali u srpnju 2009. godine Pato je tražio Sthepany da odustane od svog posla i da će on zauzvrat njoj uplaćivati 22 tisuće eura svaki mjesec. Plaćanje se nastavilo sve dok su bili u braku - ispričao je odvjetnike Patove bivše drage.

- Nakon razvoda on joj je ponudio oko dvije tisuće eura mjesećno do kraja godine što je moja klijentica smatrala nedovoljnim - zaključio je odvjetnik.

Sud u Riju prvotno je odredio da je Pato dužan plaćati cifru od 22 tisuće eura što on nije učinio. No zbog nedavne odluke suda Pato to više ne može ni učiniti, a njegova bivša supruga ne može ni tražiti zaostatke. Slučaj je privremeno obustavljen. Čini se da nitko time nije zadovoljna, Pato isčekivanjem konačne odluke, a Sthepany srezanim budžetom.

Odvjetnik Pazini tvrdi da Pato nikada nije ni plaćao alimentaciju Sthepany, ali i kako će se, ako nogometaš ostane pri svome, on porinuti da Brazilac završi iza rešetaka.

Pato se očito ne opterećuje bivšom suprugom koji je očito zaboravio sudeći po njegovoj romansi s kćerkom Silvija Berlusconija, Barbarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana