Obavijesti

Sport

Komentari 11

Patricia Noarbe Liverpoolovog krvnika drži u vrhunskoj formi

Patricia Noarbe Liverpoolovog krvnika drži u vrhunskoj formi
8

Llorente je suigrač našeg Vrsaljka u Atleticu. Legendarni Francisco Gento njegov je praujak, a i tata Francisco i djed Ramon Grosso igrali su, baš kao Marcos, i za Atletico i za Real. Tri generacije!

VIDEO

Ne znamo hoće li se Liga prvaka nastaviti, ali znamo da, ako se nastavi, Liverpool neće obraniti naslov prvaka Europe. Prije prekida sezone s trona ih je srušio Atletico. Marco Llorente (25) je ušao u 56' pa s dva gola u produžetku slomio srce Anfielda, a njegovo srce pripada... Ovoj dami:

POGLEDAJTE VIDEO: PATRICIA NOARBE

Pokretanje videa...

Patricia Noarbe 01:48

Za Llorenteovu formu brine: Patricia Noarbe. Jako svestrana žena: diplomirana pravnica i - online trenerica. Patricia je Marosova ljubav te, kako sam kaže, buduća majka njihove djece, ali.. Nekad u budućnosti.

Patrica kaže da je njihov dom i život čine tri stvari: ljubav, uživanje s kućnim ljubimcima (dva mopsa i jedan buldog) i - paleo dijeta. To je prehrana koju gđica Noarbe obožava i sugerira svojoj online klijenteli.

Paleo dijeta je ishrana kakva je bila u - paleolitiku, starijem kamenom dobu, 10 tisuća godina prije Krista. Logika kojom se paleo dijeta vodi je: 'Ako nešto nisu jeli naši preci... Nećemo ni mi'.

Što se klopa kad si na paleo dijeti? Slobodno udri po mesu, ribi, voću i povrću. Ne jedi mliječne proizvode, rafinirane šećere, žitarice, škrob i mahunarke i: ne pij alkohol.

Inače, Llorente dolazi iz najnogometnije obitelji na svijetu. Legendarni Francisco Gento njegov je praujak, a i tata Francisco i djed Ramon Grosso igrali su, baš kao Marcos, i za Atletico i za Real. Tri generacije!

Llorente je junak Atleticovih snova o Ligi prvaka, a iz velikog gradskog rivala Reala na 'Wanda Metropolitano' kod Diega Simeonea i našeg Šime Vrsaljka prešao je prošlog ljeta za 30 milijuna eura.

Patricia i Marcos uživali su u karanteni sa svojim ljubimcima te se zajedno pripremali. Klubovi Primere vratili su se treninzima i Španjolska koja je bila teško pogođena pandemijom korona virusa nada se skoroj normalizaciji toliko joj važnog nogometnog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja