Obavijesti

Sport

Komentari 35

Pavić je umalo reketom napao sutkinju: "Ovo nije normalno!"

Pavić je umalo reketom napao sutkinju: "Ovo nije normalno!"
8

Ovo je sramota za turnir. Ovako nešto suditi na domaćem terenu... A mislim i da je sramota što nisam dobio pozivnicu, kaže Mate Pavić nakon poraza od Kuznjecova

VIDEO

Bolje da mi ta žena ne sudi više mečeve. To je prestrašno. Mislim da me je već jedno pet puta oštetila u karijeri. Ovo nije normalno, rekao je Mate Pavić nakon dramatičnog poraza 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4) od Rusa Andreja Kuznjecova u posljednjem kolu kvalifikacija Zagreb Indoorsa. 

Da uzbuđenja neće nedostajati već prvog dana u Domu sportova pobrinuo se temperamentni Splićanin. Kod 4-4 u tie-breaku trećeg seta glavna sutkinja Adelka Činko uzviknula je aut na jednu loptu koja je bila dosta blizu njezina stolca. 

Mate isprva nije čuo njezinu reakciju, a kad ga je sutkinja upoznala s rezultatom, naš mladi tenisač nije mogao vjerovati. Ispustio je reket i nekoliko minuta razgovarao sa sutkinjom. Nakon što se vratio igrati, sve je otišlo na stranu Andreja Kuznjecova. I u tom trenutku, nakon što je Rusu pružio ruku, uzeo je lopticu i pripremao se napucati sutkinju, ali je ipak razum prevladao:

- Dobro da to nisam učinio. Zapravo nisam niti trebao diskutirati, trebao sam igrati – rekao je Pavić i potom dodao:

- Ali ovo je sramota za turnir. Ovako nešto suditi na domaćem terenu, pa to nije normalno. A mislim i da je sramota što nisam dobio pozivnicu, trebali su mi dati. Ali nema veze.

Čilić bez problema

Marin Čilić upisao je 18. pobjedu u karijeri na Indoorsu i tako je preskočio Ivana Ljubičića. Nije imao problema protiv Mate Delića kojeg je pobijedio 6-4, 6-4 na središnjem terenu.

- Nikad u životu meč nisam završio s četiri asa u nizu, tako da ću ga sigurno zapamtiti. Ovo je bio prvi meč, a oni znaju biti zeznuti, tako da sam zadovoljan kako sam igrao – rekao je Međugorac, inače trostruki pobjednik turnira.

Tenisač iz Kaštel Lukšića inače je specijaliziran za zemljanu podlogu, tako da nije nezadovoljan.

- Prvi sam se put suočio sa ovakvim servisima, tako da je i ovo velika škola za mene.

Dan ranije doputovao je iz Izraela gdje je svjedočio nezaboravnom iskustvu.

- U jednom trenutku upalile su se sirene i doletjele su neke granate koje je potom izraelski obrambeni štit uništavao u zraku. Uplašio sam se ko nikad u životu – zaključio je Delić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana