Obavijesti

Sport

Komentari 4

Pavić potvrdio prekid suradnje s Mektićem pa otkrio: Nisam odolio, morao sam to reći!

Pavić potvrdio prekid suradnje s Mektićem pa otkrio: Nisam odolio, morao sam to reći!

Imali smo dosta i pehova. Što god smo napravili, a trudili smo se poboljšati stvari, nije išlo i odlučili smo se probati osvježiti, pronaći druge partnere, rekao je Pavić

VIDEO

Prije dvije godine ukrstili su rekete i započeli suradnju koja je rezultirala s 15 titula, a od toga dvije najbitnije, one na Wimbledonu i olimpijskog zlata. Bili su najbolji par na svijetu, a ostat će zapisani u knjigama našeg tenisa kao najbolji hrvatski par u povijesti. Nažalost, jednoj velikoj eri došao je kraj.

Pokretanje videa...

Mektić i Pavić nakon ulaska u finale 02:00

Mate Pavić i Nikola Mektić više neće igrati zajedno, potvrdio je to splitski tenisač nakon što je u paru s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok pobijedio u finalu Belgijca Vliegena i Kineskinju Xu Y-F (6-4, 6-7, 6-3). 

- Istina je, mogu to potvrditi. Došlo je do prekida suradnje. Nije nam najbolje započela sezona, jednostavno smo probali neke stvari drugačije raditi. Imali smo dosta i pehova. Što god smo napravili, a trudili smo se poboljšati stvari, nije išlo i odlučili smo se probati osvježiti, pronaći druge partnere. Možda je i to razlog. S vremenom dođe do zasićenja, koliko god dobra suradnja bila. Obostrano smo se dogovorili - rekao je Pavić za SportKlub. 

Video pogledajte OVDJE

Pavić će na turniru u Hamburgu igrati s Ivanom Dodigom, dok će Mektić nastupati s Haaseom. Bit će to samo prijelazno rješenje, no nije poznato s kim će surađivati na dulje staze. 

Wimbledon

- Vidjet ćemo, iskreno nemam plan. Malo ću mijenjati partnere pa ćemo vidjeti. Možda u budućnosti opet zaigramo zajedno, zašto ne. S Dodigom sam u Hamburgu, a tjedan iza s Krajicekom (op.a. Dodigovim partnerom). Potrefilo se da oni ta dva tjedna ne igraju zajedno. Ivan i ja nismo novi par.

cinch Championships - Day Seven - The Queen's Club

Pavić je osvojio svoj šesti Grand Slam naslov, od čega drugi na Wimbledonu, a na tome putu bodrio ga je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Kao veliki navijač Hajduka, Pavić ga sanja vidjeti u najdražem dresu pa je tijekom govora rekao: Ivane, vrime je! Mnogima je bilo jasno na što je mislio. Hajdučki puk čeka Perišićev povratak na Poljud. 

Fantasti?ni Mate Pavi? u paru s Ukrajinkom Ljudmilom Ki?enok osvojio Wimbledon

- Nismo se vidjeli poslije. On mi je bio gost prošle godine na polufinalu. Voli tenis i svakom prilikom dođe tu gledati. Zvao me jučer da bi došao pogledati finale. Gledao je zadnja dva seta. Nisam odolio, morao sam se priključiti akciji kao pravi navijač Hajduka! Hoće li doći, stvarno ne znam. Saznat ćemo - zaključio je Mate Pavić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu