Sport

Komentari 7

Pele već šest dana u bolnici i otkrio: Pojavio mi se tumor...

Pele već šest dana u bolnici i otkrio: Pojavio mi se tumor...

Prije nekoliko dana Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije korona virusa

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan do daljnjega, objavio je AFP.

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i oko čega je postojala sumnja u njegovo zdravlje.

FIFA 2018 World Cup Draw in Moscow

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili „zdravstveni problemi“ koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a potom je sam Pele u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

- U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu - objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama.

Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.