Obavijesti

Sport

Komentari 4

Pera zamalo pobijedila veliku Serenu! Najžešći navijač: dečko i novi centar Cibone - Krajina

Pera zamalo pobijedila veliku Serenu! Najžešći navijač: dečko i novi centar Cibone - Krajina

Bernardin dugogodišnji dečko je košarkaš Kristijan Krajina, odnedavno centar Cibone. Pera je jedva dočekala nastavak teniske sezone, a u prvom meču skoro je srušila jednu od najvećih ikad

VIDEO

Zadranka Bernarda Pera (25) junački je namučila američku mega-zvijezdu Serenu Williams u prvom kolu WTA turnira u Lexingtonu: Williams - Pera 4-6, 6-4, 6-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Serena trenira s Tysonom

Pokretanje videa...

00:44

Pera je dobila prvi set, u jednom trenutku broj osvojenih poena bio je izjednačen (85-85), ali onda Serena kreće u jednu od svojih seriju i po tko zna koji put pokazuje zašto je i nakon pauze i sa 38 godina na leđima - vrh svjetskog tenisa, jedna od najboljih svih vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Serena je vjerojatno najbolja tenisačica u povijesti, a meni je drago da se nastavilo s turnirima i nadam se da će se sezona odraditi što je moguće više i bolje - rekla nam je Bernarda.

- Većinu vremena tijekom korona-pauze provela sam u Zadru, zatim sam se pripremala u Zagrebu, a nakon Lexingtona putujem u Cincinnati, potom na US Open, a onda svi selimo u Europu. Barem se nadam.

Tenis se opet igra, ali sve je drukčije...

- Putovanja su ugodnija jer zrakoplovi nisu tako popunjeni kao inače, ali ja imam problem s maskom, jako mi smeta i vrlo brzo me zaboli glava ako je nosim. No što je tu je, moramo se naviknuti, ako je to cijena da se igra tenis.

U Kentuckyju vlada poseban režim:

- Svi smo smješteni u poseban hotel u Lexingtonu, a tako će biti i na drugim turnirima. U hotelu su samo igračice, suci i oni koji su direktno vezani za odigravanje turnira. Svi smo iz zračne luke prebačeni posebnim automobilima, dobili smo pisane protokole kako se treba ponašati u hotelu i na terenima, svakih par dana se testiramo i svi se nadamo da će se turniri u nastavku sezone odigrati bez problema - rekla je Bernarda Pera.

Inače, Bernardin dugogodišnji dečko je košarkaš Kristijan Krajina (29). Osječki centar je prije manje od mjesec dana potpisao za Cibonu što će im omogućiti da unatoč obvezama koje oboje imaju kao profesionalni sportaši ipak provedu više vremena zajedno jer Bernarda vrijeme između turnira najčešće provodi u Zagrebu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu