Obavijesti

Sport

Komentari 1

Perasović: Trebamo još jedno krilo i dva centra

Perasović: Trebamo još jedno krilo i dva centra
5

Iako momčad još nije kompletirana, Cibona je krenula s pripremama za novu sezonu. Antonio Graves je tu, a Jamont Gordon stiže u petak

VIDEO

Na prvoj prozivci Cibone uoči nove sezone pojavilo se 10 igrača. Od starih imena tu su Vedran Vukušić, Lukša Andrić, Vedran Princ, Tomislav Zubčić, te Robert Troha, koji je povukao zahtjev za raskidom ugovora. Momčadi su priključeni bivši juniori Radošević i Brnas, a tu je i povratnik Goran Vrbanc, koji je većinu prošle dvije sezone propustio zbog ozljeda. Od novih imena stigli su Bojan Bogdanović i Antonio Graves, dok je Jamont Gordon imao problema s papirologijom, pa u Zagreb stiže u petak ujutro. Marin Rozić je s reprezentacijom i klubu se neće priključiti sve do završetka Europskog prvenstva.
- Deset igrača je tu, Gordon dolazi sutra, a nedostaju mi još trojica koju još nismo doveli. Trebamo još jedno krilo i dva centra - rekao je trener Velimir Perasović.
Ugovor s Bojanom Bogdanovićem finaliziran je tek u utorak, a 20-godišnji Mostarac već je jučer "parao mrežice" u Draženovu domu.
- Čekali smo da riješimo raskid ugovora s Realom, a onda sam stupio u kontakt s Cibonom i sve smo brzo dogovorili - ispričao je Bogdanović, kojem je jasno da će mu minutaža u redovima hrvatskog prvaka ovisiti isključivo - o njemu.
- Trebam zadovoljiti svojim radom i zaraditi minute.
Antonija Gravesa Perasović je želio dovesti još lani, a ove ga godine vidi u ulozi koju je prošle sezone imao Alan Anderson.
- Nisam novi Anderson, donijet ću momčadi vlastiti 'personality'. Strastven sam i emocionalan i uživam igrati za navijače - predstavio se novi Cibonin Amerikanac, koji bi po renomeu trebao privući mnogo ljudi pod Toranj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana