Sport

Komentari 169

Perez uzburkao strasti: Čuo sam da Balkanci žele regionalnu ligu

Perez uzburkao strasti: Čuo sam da Balkanci žele regionalnu ligu

Predsjednik Real Madrida i novoosnovane Superlige Florentino Perez se u intervjuu za 'El Chiringuito' dotaknuo i prijašnjih ideja 'spajanja liga' te spomenuo da je 'čuo da Skandinavci i Balkanci' žele svoje lige

Zašto nestalni sudionici ne bi mogli osvojiti Ligu prvaka? Mogu se boriti za jedno od pet preostalih mjesta, a iz toga bi moglo uslijediti nešto više, poput neke druge lige ili slično, rekao je Perez za 'El Chiringuito' i nedugo nakon toga načeo temu koja je na Balkanu uvijek tu negdje, ali u realizaciju je teško povjerovati.

Naravno, radi se o regionalnoj nogometnoj ligi na Balkanu, koja se tko zna koliko puta spominjala, ali ni "r" od realizacije nikad nije bilo. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sve o Superligi

- Uefa mora razumjeti da se u Europi nogomet promijenio i da postoje oni koji žele drugačije natjecanje. Čujem da Skandinavci žele napraviti ligu, Balkanci također, zemlje Beneluxa. Žele promjenu jer bismo umrli u ovoj trenutnoj situaciji - jasan je čelni čovjek Reala i Superlige.

Već se godinama ova tema provlači kroz regionalne medije, ali i sama je Uefa rekla da to ne podržava kad se malo glasnije govorilo o tome. Također, iz HNS-a su poručili istu stvar pa je nešto takvo doista teško za očekivati u bližoj budućnosti.

Najčitaniji članci