Obavijesti

Sport

Komentari 10

Perišić: Novi ugovor? Pričat ćemo još, ali želim pobjeđivati

Perišić: Novi ugovor? Pričat ćemo još, ali želim pobjeđivati

Ne volim pričati o budućnosti, moramo biti usredotočeni na sadašnjost i dati sve od sebe u ovom trenutku. Fokusiran sam na sutrašnju utakmicu, želimo odigrati dobro i završiti prvi u grupi, rekao je Ivan uoči Reala

VIDEO

Gladni smo pobjede i želimo osvojiti skupinu, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (32) koji s Interom u utorak od 21 sat gostuje kod Real Madrida u 6. kolu skupine D Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić

Pokretanje videa...

Ivan Perišić 01:55

Na konferenciji za medije uoči ligaškog susreta, Perišić je komentirao da nema velike razlike u momčadi pod vodstvom Simonea Inzaghija u odnosu na to kada su klub vodili Luciano Spaletti i Antonio Conte.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nema velike razlike, igramo u istom sustavu, a znamo se godinama. Ništa se nije promijenilo osim toga da smo bolje igrali u Ligi prvaka. Zaslužili smo proći skupinu ove godine, prošle smo bili blizu toga - rekao je.

Perišić je u Interu od ljeta 2015. godine kada je stigao iz Wolfsburga u transferu vrijednom 19 milijuna eura, a sadašnji ugovor mu ističe u lipnju 2022. 

Serie A - Venezia v Inter Milan

- Prošle dvije godine bile su sjajne. Gladan sam uspjeha kao i cijela momčadi i želim pobjeđivati. Ne volim pričati o budućnosti, moramo biti usredotočeni na sadašnjost i dati sve od sebe u ovom trenutku. Ja sam fokusiran na sutrašnju utakmicu, želimo odigrati dobro i završiti prvi u grupi. Ima vremena, pričat ćemo u nadolazećim tjednima i vidjeti što će se dogoditi - odgovorio je na novinarsko pitanje ostaje li u Interu.  

Perišića su pitali i igra li svoju najbolju sezonu za klub.

- Vidjet ćemo na kraju sezone. Ovisit će o tome hoćemo li biti uspješni ili ne - zaključio je. 

Real Madrid trenutačno je vodeći u skupini s osvojenih 12 bodova, a Inter se nalazi na drugom mjestu s dva boda manje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta