Obavijesti

Sport

Komentari 41

Perišić oprao upravu nakon što je donio trofej: S vrhunskim igračima ne čekaš zadnji tren

Perišić oprao upravu nakon što je donio trofej: S vrhunskim igračima ne čekaš zadnji tren
4

Hrvatski napadač odigrao je sjajnu utakmicu protiv Juventusa, sudjelovao u akciji kod jednog penala, drugoga realizirao pa zabio još jedan iz daljine, a nije mogao potvrditi hoće li ostati u Interu

VIDEO

Jedanaest je godina čekao Inter na trofej talijanskog kupa i dočekao ga u srijedu na rimskom Olimpicu protiv Juventusa, u dramatičnom finalu koji je otišao u produžetke (4-2). A junak je bio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (33) s dva gola. Njegov suigrač Marcelo Brozović, pak, asistirao je za prvi gol.

POGLEDAJTE VIDEO: Čekaju na Perišićev autogram

Pokretanje videa...

00:43

Pitanje koje muči navijače Intera svakako je njegov ostanak jer mu postojeći ugovor istječe na ljeto, a u klubu su otezali s početkom pregovora.

- Hoću li produljiti ugovor? Ne mogu trenutačno o tome govoriti - kazao je napadač "vatrenih".

Izvršni direktor "Nerazzurra" Beppe Marotta rekao je da bi dogovor mogao biti blizu, a Ivan je na to znakovito replicirao:

- S vrhunskim igračima ne čekaš zadnji trenutak. To je svakako istina!

Nicolo Barella u šestoj je minuti krasnim udarcem iz daljine doveo "Nerazzurre" u vodstvo na dodavanje Brozovića, a početkom drugog poluvremena Juve je okrenuo u tri minute preko Alexa Sandra i Dušana Vlahovića.

Deset minuta prije kraja Perišić je dugu loptu spustio do Lautara Martíneza kojega je Leonardo Bonucci srušio s leđa, a sudac Paolo Valeri dosudio je penal. Zabio ga je Hakan Calhanoglu, a u prvom produžetku je Inter dobio novu šansu s bijele točke jer je Matthijs De Ligt srušio Stefana De Vrija.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan

Calhanoglu je prije isteka osnovnog dijela utakmice izašao iz igre pa se izvođenja prihvatio Ivan Perišić i sjajno zabio penal u 99. minuti. Točku na "i" stavio je tri minute poslije kad je, na dodavanje Federica Dimarca, primio loptu u zraku desnom, opalio ljevicom s ruba šesnaesterca i pogodio suprotne rašlje.

- Vjerovao sam da možemo pobijediti čak i kad smo gubili 2-1. Pokušali smo podići glave i izgubili plan igre na 10-15 minuta, ali na kraju je pobjeda zaslužena. Kad je momčad jaka, lakše je biti lider i nisi umoran kad pobjeđuješ - rekao je Perišić.

Do kraja sezone on i Brozović mogu osvojiti i "scudetto" u borbi s Milanom Ante Rebića, za kojim zaostaju dva boda dva kola prije kraja. Osvajač kupa u nedjelju će gostovati kod Cagliarija pa u zadnjem kolu dočekuje Sampdoriju, a gradski rival ima nešto teži raspored jer dočekuje Atalantu pa ide u goste Sassuolu.

Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan

Allegri poludio na pomoćnika Intera

Trener Juvea Massimiliano Allegri isključen je zbog sukoba s Massimilianom Farrisom, pomoćnikom Interova trenera Simonea Inzaghija.

- Netko iz Intera prošao je pokraj mene i udario me. Razbjesnio sam se i sudac me potpuno opravdano isključio. Interu čestitam na pobjedi. Igrali smo dobro, ali smo se raspali pred kraj. Nismo osvojili nijedan trofej ove sezone, a bijes moramo zadržati iduće i vratiti se pobjedama - rekao je Allegri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače