Obavijesti

Sport

Komentari 48

Kakva ludnica: Modrić, Vrsaljko i ekipa pjevali sa Zadranima...

Kakva ludnica: Modrić, Vrsaljko i ekipa pjevali sa Zadranima...
10

Veličanstveno je Dalmacija dočekala svoje pulene. Prvo je Split na Rivi pred 50 tisuća ljudi dočekao svoju petorku dok su se u Zadru nešto kasnije navijače okupili da pozdrave svoju "zadarsku dicu"...

VIDEO

Dalmacija je doček za pamćenje organizirala svojim reprezentativcima. Split i Zadar pokazali su koliko vole i cijene igrače koji su potekli od tamo. Split je poslijepodne prvi dočekao svoje reprezentativce, a tamo su bili Ivan Strinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Lovre Kalinić. Reprezentativce su sa brodom prevezli do rive, pa su onda s otvorenim autobusom pozdravljali veselu svitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Srebrni dečki su se obratili gledateljima, a ekstazu među publiku unio je Ivan Perišić koji je rekao svoju veliku želju.

- Kad sam počeo igrati, sanjao sam da ovdje proslavim naslov prvaka Hrvatske s Hajdukom. Spletom okolnosti išao sam drugim putem, ali ima vremena, hoću završiti karijeru ovdje u Splitu, uz naslov prvaka. Ali najvažnija je Hrvatska, Hrvatska iznad svih - rekao je Perke i oduševio sve.

 

🔥🇭🇷

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Ivan Strinić danas je proslavio 31. rođendan, a svi prisutni su mu jednoglasno zapjevali vremešni hit od Fantoma. Kasnije su se igračima pridružili Mate Bulić, Giuliano i Tiho Orlić i veliko slavlje na Rivi moglo je početi. Poslije su se igrači uputili za Imotski gdje im se također pripremilo veliko slavlje.

Sjajan doček priredili su Zadrani Luki Modriću, Šimi Vrsaljku, Dominiku Livakoviću i Danijelu Subašiću. Igrači su se jedrenjakom skoro dva sata vozili do foruma gdje ih je dočekalo tisuće navijača. Glasovnu pratnju cijelu vrijeme im je pravio legendarni Mladen Grdović koji je cijelo vrijeme dizao atmosferu.

Pokretanje videa...

zadar 00:17

Naravno, pratnje nije nedostajalo, a cijelim putem su ih pratile brojne brodice i helikopteri.

Pokretanje videa...

zadar 01:09

Vatreni su se putem odlučili malo i zabaviti. Subi je zatoplilo pa se odlučio malo okupati dok se Vrsaljko vozio na Jet-skiju i upao u more..

Nakon toga se četvorka popela na pozornicu kod crkve sv. Donata, i svako tko je dolazio ispucavao je loptu u publiku. Prisutnima se obratio kapetan i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić.

Modrić je poručio s pozornice da je ovo u Zadru kao šlag na torti i njegov dječji san, a svi su zajedno rekli "Vole te tvoja zadarska dica, Hrvoje Ćustiću."

- Dobra večer, Zadre, teško je ovo opisati. Ovih mjesec i pol dana na SP-u najljepši je period u mojem životu i karijeri. Ovo je ostvarenje svih snova, a ovo u Zadru je šlag na torti. Biti dočekan u svom gradu sanjamo svi mi kao djeca. Hvala Bogu to se ostvarilo nama...hvala vam, najbolji ste - emotivan je bio Luka.

- Doček u Zagrebu bio je vrhunski, ali da je ovo posebno. Zadar živi vječno -  rekao je Šime, a Subašić je dodao:

- Ovo je odlično i neka traje što duže. Sretan sam što smo omogućili narodu da se ovako raduje - zaključio je Suba.

Poslije toga Vatreni su zapjevali pjesmu "Moja domovina" i doslovno zapalili navijače. Kasnije im se pridružio i Mladen Grdović te je veliko slavlje moglo početi.

Pokretanje videa...

Zadar 00:27

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske