Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
155 komentara

Perišić: Želim završiti karijeru u Hajduku s naslovom prvaka

Vatrena petorka je došla u Split na proslavu naslova na Rivi, a svi su pali u ekstazu kad je mikrofon preuzeo Ivan Perišić. Želim karijeru završiti u Hajduku, i to uz naslov prvaka, rekao je Perišić i izazvao delirij...

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
155 komentara

Nakon ludog dočeka u Zagrebu, igrači ne miruju. Fantastična atmosfera i oko 50 tisuća ljudi dočekalo je srebrnu petorku u Splitu: Ivana Perišića, Ivana Strinića, Lovru Kalinića, Filipa Bradarića i Antu Rebića. Svaki igrač posebno je pozdravio navijače, a cijela Riva je u ekstazu pala kada je Ivan Perišić uzeo mikrofon u ruke.

- Hvala od srca. Jučer smo bili u Zagrebu, doživjeli smo doček kakav nismo mogli ni sanjati, Zagreb je Zagreb, ali Split je Split - zahvalio je svima Perišić i rekao veliku želju koja je izazvala delirij među navijačima.

- Kad sam počeo igrati, sanjao sam da ovdje proslavim naslov prvaka Hrvatske s Hajdukom. Spletom okolnosti išao sam drugim putem, ali ima vremena, hoću završiti karijeru ovdje u Splitu, uz naslov prvaka. Ali najvažnija je Hrvatska, Hrvatska iznad svih - rekao je pa poveo "Bježite ljudi".

Zaista nevjerojatna atmosfera u cijeloj Hrvatskoj je ovih dana, a to su dečki u potpunosti zaslužili. Pa hej, mi smo drugi na svijetu!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message