Obavijesti

Sport

Komentari 52

Sandra je izbjegla 'presicu': 'Nije u stanju davati izjave...'

Sandra je izbjegla 'presicu': 'Nije u stanju davati izjave...'
1

Jako ju je pogodilo drugo mjesto u Zagrebu. Nije imala osjećaj za disk. Priželjkivala je srušiti rekord, ali nije lako kad si toliko dana izvan treninga, kaže Ivana Brkljačić

VIDEO

Sandru Perković emocije su slomile. Plakala je dok je išla sa bacališta, u prolazu nije niti pogledala novinare, a ispričnicu je donijela Ivana Brkljačić, direktorica mitinga:

- Ne može dati izjave, nije u stanju. Jako ju je pogodilo ovo drugo mjesto u Zagrebu.

Istina, teško je kad joj je drugo mjesto i to u svom gradu najlošiji rezultat u cijeloj sezoni. U godini u kojoj je osvojila i svjetski naslov.

- Nije imala osjećaj za disk. Priželjkivala je srušiti rekord, ali nije lako kad si toliko dana izvan treninga - rekla je Brkljačić poslije mitinga.

Direktoricu je pomalo uzrujalo pitanje hoće li "Zagrebački holding i ove godine krpati rupe"...

- Holiding nikada nije krpao miting, već je bio partner mitinga. Njihovi radnici sudjelovali su i ove godine u pripremi mitinga, jako nam puno pomažu i ta suradnja traje već godinama - odgovorila je Ivana.

Sljedeće godine planiraju "vratiti" Usaina Bolta.

- Moramo već sada početi pregovore ako ga želimo vidjeti u Zagrebu. Zadnji je put bio 2011. godine i vrijeme je da ga opet dovedemo. Koliko će to koštati? Bit će to kao i obično poslovna tajna. Ali morat ćemo skupiti dosta novca - zaključila je Ivana.

David Oliver: Konačno sam osvojio Hanžek

Bila je teška utrka. Najvažnije mi je da sam pobijedio, jer sam se posljednjih nekoliko dana borio sa virozom. A i konačno sam osvojio taj prestižni trofej, godinama sam u Zagrebu i nisam uspijevao, rekao je David Oliver, pobjednik memorijalne utrke na 110 metara prepone.

- Nisam imao najbolju tehniku, malo sam udario treću preponu, malo sam lebdio na nekoliko posljednjih, ali bitno je da sam osvojio ovaj prekrasan trofej - zaključio je Amerikanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka