Obavijesti

Sport

Komentari 50

Petković novi 'Tarzan'! Jela: On će imati brutalan transfer

Petković novi 'Tarzan'! Jela: On će imati brutalan transfer
1

Kad sam ga prvi put vidio nakon dolaska iz inozemstva, rekao sam da je to novi Mark Viduka! - rekao je Cico Kranjčar, a Mate Bilić je naglasio: - Ako Škriniar vrijedi tih 60-70 milijuna eura, koliko onda vrijedi Bruno?!

VIDEO

Primao je loptu, gradio se, ma čovjek nije izgubio valjda ni jednu loptu! Ili je bio faul ili korner ili udarac na gol. Bruno Petković izluđivao je Slovake!

A kako ih je samo porazbacao u par navrata! Pa povaljao cijelu obranu u završnici prvog poluvremena, prije nego što mu je Dubravka obranio. Da, obranu kojom dirigira igrač vrijedan 60 milijuna eura Milan Škriniar.

Ali ni najbolji Slovak večeras u Trnavi Dubravka (iako je primio četiri gola!) nije mogao zaustaviti novu Bruninu majstoriju u 72. minuti. U prošloj je utakmici zabio prvijenac Tunisu, sada i prvi gol u natjecateljskoj utakmici.

Pokretanje videa...

01:31

Ako je i bilo dvojbe tko treba biti špica nakon Kramarićeve ozljede, sad je samo pitanje: Hoće li Krama imati mjesto u momčadi kad se vrati?

- Jedna lasta ne čini proljeće, nisam ja izdominirao igrača (Škriniar, nap. a.) nakon jedne utakmice. Odigrao sam jako dobro, nadmudrio ih, nadam se da će biti još više ovakvih utakmica - skromno je rekao Petković.

Ali skroman ne treba biti. Barem ne večeras.

- Kad sam ga prvi put vidio nakon dolaska iz inozemstva, rekao sam da je to novi Mark Viduka! - rekao je Cico Kranjčar, a Mate Bilić je naglasio:

- Ako Škriniar vrijedi tih 60-70 milijuna eura, koliko onda vrijedi Bruno?!

Oduševljenje je na Facebooku podijelio Joško Jeličić:

Trnava: Kvalifikacijska utakmica Slovačke i Hrvatske za Europsko prvenstvo

- Školski sat modernog nogometa. Najbolje poluvrijeme pod Dalićem - napisao je nakon prvih 45 minuta, a onda krenuo u raspravu o Petkoviću.

- On će napraviti brutalan transfer. Napokon imamo savršenog centralnog napadača, za ono što naša ekipa traži i mora igrati. Bruno Petković je istinska nogometna vrijednost. Čuvao ga je najskuplji stoper iz Italije, a neki kažu da nije za europsku razinu, hm...

Eto, Mario Mandžukić je otišao, a došao je novi napadač iz menadžerske radionice Ivana Cvjetkovića. Kakve je dvije špice Tarzan podario 'vatrenima'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu