Obavijesti

Sport

Komentari 50

Petković novi 'Tarzan'! Jela: On će imati brutalan transfer

Petković novi 'Tarzan'! Jela: On će imati brutalan transfer
1

Kad sam ga prvi put vidio nakon dolaska iz inozemstva, rekao sam da je to novi Mark Viduka! - rekao je Cico Kranjčar, a Mate Bilić je naglasio: - Ako Škriniar vrijedi tih 60-70 milijuna eura, koliko onda vrijedi Bruno?!

Primao je loptu, gradio se, ma čovjek nije izgubio valjda ni jednu loptu! Ili je bio faul ili korner ili udarac na gol. Bruno Petković izluđivao je Slovake!

A kako ih je samo porazbacao u par navrata! Pa povaljao cijelu obranu u završnici prvog poluvremena, prije nego što mu je Dubravka obranio. Da, obranu kojom dirigira igrač vrijedan 60 milijuna eura Milan Škriniar.

Ali ni najbolji Slovak večeras u Trnavi Dubravka (iako je primio četiri gola!) nije mogao zaustaviti novu Bruninu majstoriju u 72. minuti. U prošloj je utakmici zabio prvijenac Tunisu, sada i prvi gol u natjecateljskoj utakmici.

Pokretanje videa ...

Ako je i bilo dvojbe tko treba biti špica nakon Kramarićeve ozljede, sad je samo pitanje: Hoće li Krama imati mjesto u momčadi kad se vrati?

- Jedna lasta ne čini proljeće, nisam ja izdominirao igrača (Škriniar, nap. a.) nakon jedne utakmice. Odigrao sam jako dobro, nadmudrio ih, nadam se da će biti još više ovakvih utakmica - skromno je rekao Petković.

Ali skroman ne treba biti. Barem ne večeras.

- Kad sam ga prvi put vidio nakon dolaska iz inozemstva, rekao sam da je to novi Mark Viduka! - rekao je Cico Kranjčar, a Mate Bilić je naglasio:

- Ako Škriniar vrijedi tih 60-70 milijuna eura, koliko onda vrijedi Bruno?!

Oduševljenje je na Facebooku podijelio Joško Jeličić:

Trnava: Kvalifikacijska utakmica Slovačke i Hrvatske za Europsko prvenstvo

- Školski sat modernog nogometa. Najbolje poluvrijeme pod Dalićem - napisao je nakon prvih 45 minuta, a onda krenuo u raspravu o Petkoviću.

- On će napraviti brutalan transfer. Napokon imamo savršenog centralnog napadača, za ono što naša ekipa traži i mora igrati. Bruno Petković je istinska nogometna vrijednost. Čuvao ga je najskuplji stoper iz Italije, a neki kažu da nije za europsku razinu, hm...

Eto, Mario Mandžukić je otišao, a došao je novi napadač iz menadžerske radionice Ivana Cvjetkovića. Kakve je dvije špice Tarzan podario 'vatrenima'!