Obavijesti

Sport

Komentari 60

Martić je ispala u osmini finala, ozljeda i Svitolina bile su jače

Martić je ispala u osmini finala,  ozljeda i Svitolina bile su jače
6

Petra Martić ispala je u osmini finala Wimbledona od Ukrajinke Svitoline nakon sat i 46 minuta borbe. Borila se Petra i s ozljedom, ali na kraju je izgubila 6-4, 6-2

VIDEO

Hrvatska više nema predstavnika na Wimbledonu u singlu. Ispala je i Petra Martić nakon velikih problema s ozljedom od Ukrajinke Eline Svitoline sa 2-0 u setovima. 

Petra se odlično držala u prvom setu, nakon što je prva izgubila servis za 3-2, ekspresno ga je vreatila i u sljedećem gemu koji je trajao 15 minuta vratila prednost. Bio je to gem koji je fizički slomio Martić i nakon toga Petra više nije bila na najvišoj razini, a grč je sve češće bio na njenom licu. 

Wimbledon

Izgubila je servis za 5-4, a Svitolina je bez izgubljenog poena potvrdila prvi set. Uzela je nakon toga Petra medicinski predah, ali nije joj to puno pomoglo. Svitolina je krenula u set s dva breaka, dok je na svom servisu bila koliko-toliko sigurna i došla do 4-0. Borbena Petra nije htjela odustati i došla do dva gema u drugom setu, ali nije to bilo dovoljno da Ukrajinka sigurno ne privede m4eč kraju sa 6-2.

Bio je ovo dobar Wimbledon Petre Martić, ali upitno je o kakvo j se ozljedi radi jer su se problemi počeli nazirati nakon dva dana odmora u All England Clubu. No, bilo kako bilo, Martić se borila do samog kraja i sad ide na zasluženi odmor, dok će Svitolina na pobjednicu iz susreta Čehinja, Karoline Pliškove i Karoline Muchove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.