Obavijesti

Sport

Komentari 16

Petrić nasmijavao Kloppa prije finala: 'Nisam baš toliki pehist'

Petrić nasmijavao Kloppa prije finala: 'Nisam baš toliki pehist'
5

Liverpool i ja smo se odmah zaljubili jedno u drugo. Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo, kaže Klopp

VIDEO

Moja dosadašnja karijera nije bila nesretna kao što govore. Od 2012. godine pa do sada sam gotovo svake sezone bio u finalu, a vjerojatno sam svjetski rekorder po pobjedama u polufinalima. Ali ako nekad napišem knjigu o tome, sigurno je nitko neće kupiti, poručio je Jürgen Klopp u najavi utakmice sezone.

Liverpool je prošle godine izgubio od Real Madrida u Kijevu, Dejan Lovren tada je rekao: "Vjerujte mi, vratit ćemo se dogodine još jači". Tako je i bilo. Redsi su protutnjali i ove godine s Europom, nije sve išlo kao po loju, nije uvijek bilo jednostavno, ali dohvatili su svoje drugo uzastopno finale. Za trofej najbolje momčadi borit će se s Tottenhamom u subotu od 21 sat, u drugom engleskom finalu u povijesti.

- Govori se kako smo mi favoriti jer smo imali više bodova u Premiershipu, ali pogledajte naše utakmice protiv Tottenhama ove sezone. Imamo dvije tijesne pobjede od 2-1 i to je upozorenje da neće biti lako. Poštujem ono što je Pochettino napravio s tom momčadi. Impresivno je koliko su se dignuli kvalitetom, siguran sam da će to biti pravo nogometno finale u kojem ćemo uživati - kaže Klopp.

- Liverpool je divan klub. Odmah smo se zaljubili jedno u drugo. Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo - poručio je jasno trener Liverpoola.

- Bilo nam je jako teško prošle sezone nakon izgubljenog finala. Ali moramo zaboraviti na to. Fokusirani smo samo na sutrašnju utakmicu, želimo postati europski prvaci. U Madridu je strašno vruće, ali su uvjeti isti i za nas i za njih. Imamo to iskustvo iz Kijeva i trebamo ga iskoristiti. Sutra će odlučiti veća inspiracija - rekao je Robertson, a Trent Alexandar Arnold je dodao:

- Protivnik je dobar, šanse su podjednake i bit će jako uzbudljivo. Oni imaju igrače svjetske klase, ali imamo ih i mi. Svaki detalj može presuditi, pogotovo želja za naslovom prvaka. Bit će to taktička borba, a mi smo spremni prilagoditi se svakoj situaciji i puni optimizma čekamo finale.

Nakon konferencije za medije odradili su posljednji trening na Wandi Metropolitano, a redse je uoči finala došao podržati i Mladen Petrić koji je porazgovarao s Kloppom i Lovrenom, a prema fotografijama se čini da je treneru Liverpoola bilo jako zabavno s našim bivšim reprezentativcem.

Champions League Final - Liverpool Training

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening