Obavijesti

Sport

Komentari 13

Pijan na poslu: Sudac iz Češke jedva hodao, padao po terenu...

Pijan na poslu: Sudac iz Češke jedva hodao, padao po terenu...
2

Milan Shefar bio je pomoćni sudac na utakmici kadeta Slanyja i Berouna u Češkoj. 'Majstor' je došao trešten pijan, posrtao, padao, jedva hodao... Žestoka sramota, najavljuju odgovorni, bit će žestoko kažnjena

Iz Češke stiže video kojem se smije cijeli svijet, a zapravo je riječ o tužnom i sramotnom ispadu: 'mortus' pijanom sucu koji je mahač na utakmici mlađih kategorija.

Dogodilo se u Češkoj na utakmici kadeta Berouna i Slanyja, a "junak" se zove Milan Shefar.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Shefar je jedva hodao, teturao, padao pa se jedva dizao, a sve su snimili gledatelji. Glavni sudac (Tomas Brozek) ipak je pomoćnika ostavio do kraja uz aut-liniju.

Brozek je htio nekako utakmicu privesti kraju pa je ignorirao i upozorenja organizatora koji su zaštitare pozvali da Shefara otprate u svlačionicu, a na kraju su ga morali pridržavati.

Kako navode kolege iz Sportovni Hlášky, Shefara čeka teška kazna.

- Neprimjereno ponašanje, očigledno. Bio je pijan", notirano je u zapisniku, a Češki nogometni savez ističe kako je "ispad neprihvatljiv i bit će žestoko kažnjen".

Evo još jednog suca-pijanca, "majstora" koji je prije 7 godina ušao u legendu i to kao glavni arbitar jedne utakmice u Bjelorusiji. Njega su na kraju nekako ipak otpratili do svlačionice...