Obavijesti

Sport

Komentari 72

Piksi nakon poraza: Ostajem na klupi Srbije. Tenzije? Ja ne znam što se dogodilo, to je normalno

Piksi nakon poraza: Ostajem na klupi Srbije. Tenzije? Ja ne znam što se dogodilo, to je normalno

Treba biti dostojanstven u uspjesima i porazima. Imali smo uspjehe u posljednjih godinu i pol dana, sada je došao pad. Igračima sam pružio ruku i rekao da moramo biti veliki i kada nam ne ide, rekao je Piksi

VIDEO

Nogometaši Srbije nisu uspjeli izboriti osminu finala na Svjetskom prvenstvu u Katru. Švicarska je ponovno bila bolja od 'orlova', koji su ponovno ispali u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva. Shaqiri je zabio za vodstvo Švicarske u 20. minuti, ali Srbija je odlično reagirala i uskoro se našla u vodstvu od 2-1 nakon golova Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Izbornik Srbije, Dragan Stojković 'Piksi', kasnio je čak pola sata na konferenciju za novinare nakon poraza protiv Švicarske, ali u konačnici se pojavio i komentirao:

VIDEO Piksi opleo poslije gola: 'J**em li vam majku šiptarsku!'
VIDEO  Piksi opleo poslije gola: 'J**em li vam majku šiptarsku!'

- Čestitao bih Švicarskoj na zasluženoj pobjedi. Rezultatom nismo zadovoljni, ali s obzirom na sve probleme od dolaska ovdje, imajući u vidu fizičku pripremljenost, odnosno ozljede ključnih igrača, učinili smo sve da ih vratimo, ali to je veliki problem za nas. Momci su se borili, dali sve od sebe, ali nije dovoljno za ovu razinu. Postoje opravdani razlozi - rekao je Stojković.

Piksi nema dilemu hoće li ostati na klupi 'orlova'...

- Naravno. Mi u ožujku počinjemo kvalifikacije za Euro i imamo veliku želju biti tamo Bit ću zadovoljan ako mi igrači budu zdravi i u top formi.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland

- Treba biti dostojanstven u uspjesima i porazima. Imali smo uspjehe u posljednjih godinu i pol dana, sada je došao pad. Igračima sam pružio ruku i rekao da moramo biti veliki i kada nama ne ide. Bila je mirna atmosfera. Nekim igračima moram skinuti kapu, neki drugi ne bi ni pomislili da igraju, a oni su dali maksimum. Imali smo probleme u obrambenoj igri, ali to je za dublju analizu. Ovo je Svjetsko prvenstvo i morate sve igrače imati zdrave i u top formi.

Komentirao je Stojković i tenzije na kraju utakmice između igrača Srbije i Švicarske.

- Možda igrači mogu reći, ali ja ne znam šta se dogodilo, stvarno. Bilo je tenzija, ali ne mogu reći pravi razlog. Ponekad tenzije dođu kroz nesretne okolnosti, ali to je normalno za ovakvu utakmicu.

- Ne daj Bože da smo pobjedili, a da nismo prošli. Nisam mogao vjerovati. Vidite tko je sve završio ovo prvenstvo - velika Belgija, Danska, Urugvaj i Njemačka. Ovo prvenstvo je nepredvidljivo.

DALIĆ O GVARDIOLOVOJ FOTOGRAFIJI S MAJKOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom