Obavijesti

Sport

Komentari 14

Pique otkrio kako potkupljuju suce: 'To je jako jednostavno'

Pique otkrio kako potkupljuju suce: 'To je jako jednostavno'

Kakav god kaos pokušavali napraviti, nitko nikada neće moći ocrniti našu najbolju momčad u povijesti koja je postigla nemjerljiv uspjeh. Sada svi pokušavaju usmjeriti gnjev navijača ostalih klubova na Barcu, rekao je

VIDEO

Katalonski gigant Barcelona posljednjih se tjedana našla usred skandala nakon što se suočila s optužbama za korupciju i kupovanje sudaca. 

Pokretanje videa...

Pique 00:59

Naime, Barcelona je navodno članu sudske komisije Enriquezu Negreiru platila više od sedam milijuna eura u periodu od 17 godina, a Katalonci su demantirali navedeno te tražili javnu ispriku. 

O skandalu se oglasio i donedavni nogometaš Barcelone Gerard Pique koji je za Radio Cataloniju rekao da njegov bivši klub nikada nije plaćao suce. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikad u svom životu nisam sreo gospodina Negreiru, niti njegovog sina. Spreman sam se zakleti pred sudom, ili pred kime god želite, da Barcelona nikada nije potkupljivala suce. Ako želite potkupiti suca, to je veoma jednostavno - kontaktirate ga, nađete se s njim na tajnoj lokaciji i uručite mu kuvertu s novcem. Zar to nije lakše, nego da navodno idete preko potpredsjednika Sudske komisije? - rekao je Pique i dodao:

LaLiga - FC Barcelona v Almeria

'Igrači upoznaju suce'

- Kakav god kaos pokušavali napraviti, nitko nikada neće moći ocrniti našu najbolju momčad u povijesti koja je postigla nemjerljiv uspjeh. Sada svi pokušavaju usmjeriti gnjev navijača ostalih klubova na Barcu. Mi igrači vremenom upoznamo suce u Španjolskoj i znamo kakvi su. Međutim, treneri koji tek dođu u klub ih ne poznaju i zato klubovi plaćaju sudske savjetnike.

Pique je komentirao priopćenja ostalih klubova La Lige koji su tražili kaznu za Barcelone te je istaknuo da misli kako je Real Madrid to napravio protivno svojoj volji. 

- Svi klubovi, osim Real Madrida, su se okrenuli protiv Barcelone. Razumijem da je i Real na kraju izdao priopćenje za javnost, ali to su napravili pod pritiskom javnosti - kazao je. 

FC Barcelona elects Joan Laporta as new club president

'Barcelona nikada nije kupovala suce'

Predsjednik Barcelone Joan Laporta na optužbe je rekao da jedva čeka suočiti se sa svima koji pokušavaju pokvariti ugled katalonskog kluba.

- Ne mislite da sam emotivan jer sam slab. Uzbuđen sam jer jedva čekam suočiti se sa svim nitkovima koji nam kvare ugled. Neka nitko ne misli da je ovo neka slabost. Osjećanja prema Barceloni se ne mogu kupiti ili prodati, ali ne smiju se prljati. Oko mene su ljudi koji vole klub, bilo je žestokih napada da nam se ukalja ugled, a ti pokušaji nemaju veze sa stvarnošću - rekao je Laporta pa dodao: 

- Neka bude jasno da Barcelona nikada nije kupovala suce i Barcelona nikada nije imala namjeru ih kupovati, apsolutno nikada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida